דני ליטני עומד לעבור ניתוח באוזניו
הזמר והיוצר שאיבד את שמיעתו עומד לעבור ניתוח השתלת שבלול באוזניו, הוא מכריז על מופע טרום ניתוח, בואו לתפוס ראש טוב... כל הפרטים.

ציף ציף מעל הרציף, ולא היה בינינו אלא זוהר, יחס חם ועוד שירים רבים שנצרבו בפס הקול הישראלי כבר מזה כמה עשורים. כולם משיריו של הזמר המלחין והיוצר דני ליטני.
הוא הופיע על במות התיאטרון בהצגות כמו – "איש חסיד היה", "עולמו של ז'אק ברל", "הבזאר הגדול". חבר ליהונתן גפן למופע סאטירי "זה הכל בינתיים" וגם "מכתבים למערכת", וכן העלה עם יהודית רביץ מופע משותף "בראש אחד". לאורך השנים הלחין טקסטים שלו ושל אחרים, שירים שהפכו לנכס צאן ברזל.
אין זה סוד שבעשר השנים האחרונות סובל דני ליטני מליקויי שמיעה, לדבריו הנזק נגרם כתוצאה מחשיפה בלתי מבוקרת לרעש במהלך הופעות.
כעת מודיע הזמר דני ליטני כי הוא עומד לעבור ניתוח להשתלת שבלול באוזניו ולפני כן הוא מבקש לקיים מופע אחרון לפני שיצטרך להיפרד מהבמה.
אנחנו כמובן מקווים שהניתוח יצלח ודני יחזור להופיע עם הגיטרה והמפוחית וימשיך להוות אחד מעמודי התווך של סצנת הבלוז המקומית ובכלל.
מתי והיכן? יום חמישי 20 בינואר בשעה 20:30 בדיוק במרכז ענב לתרבות. כאן יש כרטיסים
עדכון – המופע סולד אאוט, נוספו עוד שני תאריכים – מוצ"ש 22 בינואר ויום חמישי בעוד שבוע 27 בינואר.