יום רביעי, אפריל 22, 2026

החלום של עפיה

מושיק עפיה חוגג את השקת אלבומו החדש "ביום שאחרי" השבע עשר במספר במופע שמח במיוחד במועדון רדינג 3 בנמל תל אביב. חמישי, 06.09.2018. נכחו רקדו ותיעדו – יובל ושילי אראל.

שנתיים לאחר השקת אלבומו הקודם "חצי חיים" חוזר מושיק עפיה אל מועדון רדינג 3 בקצהו הצפוני של נמל תל אביב כדי לחגוג את יציאתו של אלבומו החדש "ביום שאחרי", סיבה טובה למסיבה עם צלילים הנעים בין חופיו של הים התיכון.

אלבומו החדש "ביום שאחרי" לא מפגר אחרי סימני הזמן, הוא כולל בסך הכל תשעה שירים שכתבו עבורו והלחינו שורת מכובדת ומגוונת של יוצרים, כותבים, מלחינים ומפיקים מוזיקליים ביניהם מצויים שמות כאסף צרויה, מאור תיתון, אופיר כהן, יניב הדר ועוד. האלבום מהווה מעין מראה עכשווית עם טעם נכון ובמידה הראויה של צלילים ושירים הנעים בין העליצות והשמחה לבין הרומנטיקה, העצב והנשמה, בקו הזמן הנוכחי מושיק עפיה משחרר מתחת ידיו אלבום ימתיכוני ראוי ביותר.

אמש התמלא המקום אל תוך השעות המאוחרות של הערב לקראת המופע הצפוי של מושיק עפיה שכמובן דאג להזמין את חבריו לצילומי הסדרה הטלוויזיונית "היחידה" בה הוא מככב בעונה האחרונה, חברים מהסדרה "המירוץ למיליון" ובמקביל לדאוג שחברים רבים וטובים שלו יגיעו כדי לשמוח, ואכן אמש הייתה שמחה גדולה במועדון, כאשר מושיק מלווה בהרכב נגנים עשיר וצמד זמרות ליווי הגיש לקהל הרב שורה ארוכה של להיטים משלל אלבומיו כשהוא משלב בין לבין מחרוזות חפלאיות מרקידות לצד בלדות עטויות עצב טורקי קלאסי (מה שמכונה בעגה שלנו "שירי עצב והבנה"…) הוכיח בפעם המי יודע כמה כי הוא, מושיק מצוי בשורה הראשונה של הזמרים והמבצעים הימתיכוניים מכל בחינה וזווית. בין לבין הספיק לרדת מהבמה ולפסוע בין חוגי החברים שמלאו את המועדון, לשיר יחד איתם או להזמינם לבמה כדי להצטרף אליו בדואטים, אין ספק כי חפלה שמחה היא שם נרדף למופע של מושיק עפיה, על כל החגיגה הזו ועל הפקתו של האלבום כמו גם המופע אחראית "נופר הפקות" בניהולו של רענן נגר.

לחצו לצפייה בגלריית תמונות מהמופע, צילום שילי אראל.

וידאו

 

 

 

הכי חדשים

האירוע "שרים בכיכר" החזיר את הלב למרכז

אחרי שינוי הנחיות פיקוד העורף והממשלה, תל אביב פתחה מחדש את המרחב הציבורי לאירועים ואמש התקיים "שרים...

אביב מארק – לחיות על הקצה, ליצור עד הסוף

זה סיפור שמתחיל הרבה לפני האשפוזים והניתוחים - ונגמר במקום שבו המוזיקה כבר לא הצליחה להחזיק את...

מצחיקונת, מירי מסיקה תופסת את מרכז הבמה

יש מחזות זמר שאתה זוכר דרך השירים שלהם, ויש כאלה שנשארים בזיכרון בזכות הסיפור. ב“מצחיקונת” של תיאטרון toMix...

ריטה חזרה לבארבי

מועדון הבארבי מתמלא שוב עד אפס מקום. ריטה חוזרת לבמה אחרי כמעט חודשיים של שקט כפוי. הקהל...

נועה קירל משנה כיוון – מהפארק לשני מופעים באמפי ראשון לציון

המהלך מתחדד עכשיו באופן רשמי. המופע הגדול שתוכנן להיערך בפארק הירקון בתאריך 7 במאי 2026 לא יוצא...

פסטיבל סאנסט משנה תאריכים – מהשקיעה של אפריל אל הקיץ

פסטיבל סאנסט, שתוכנן להתקיים בתחילת אפריל סביב חול המועד פסח, משנה כיוון ומתעדכן עם סדרת מופעים חדשה...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

יום חנויות התקליטים 2026 יצויין בישראל

יום חנויות התקליטים 2026 - כשהוויניל חוזר לחיים גם בישראל בשבת הקרובה, 18 באפריל 2026, יצוין ברחבי העולם...

להקת טיפקס מחזירה את החיים לבארבי

אחרי ימים לא פשוטים, יש רגעים שבהם התרבות פשוט חוזרת לנשום. מחר בערב ייפתחו שוב דלתות מועדון...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

מצעד הלהקות הצבאיות יוצא לדרך

תחנת הרדיו כאן גימל פותחת את ההצבעה למצעד השנתי ליום העצמאות וממקדת השנה זרקור על אחד הפרקים...

התרבות שוב נעצרת

עולם המופעים בישראל שוב נעצר. אולמות נסגרים, הופעות מתבטלות, והבמה מחשיכה. זה לא מפתיע. זה דפוס שחוזר...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא