לקראת…

מפגש צהריים עם הפזמונאי, מלחין וזמר דני רובס במתחם החזרות וההופעות פאפאיתו ביפו, אחרי יציאתו של אלבומו האחרון ולקראת (כך ממש) מופע ההשקה הצפוי בתאריך 11 במאי באמפי שוני (מופע שקיעה). יובל אראל והשדרן והעורך המוזיקלי המיתולוגי טוני פיין מביאים את הבשורה.

אכן שובר שוויון של צהרי יום שגרתי באמצע השבוע, התכנסות במועדון האפלולי בשעת צהריים כאשר דני רובס וחברי ההרכב המלווה אותו, עמית יורגנסון בגיטרה, מיקי ורשאי בבס, אורי ויינשטוק בקלידים, אילאיל בשירות וכלי הקשה ורן יעקובוביץ על התופים, מבצעים בזה אחר זה כמה מהשירים האהובים ביותר של דני רובס לצד ביצוע של שירים מתוך האלבום החדש.






רובס שאמר על אלבומו החדש כי הוא מלא ברעב ובתשוקה שלו אל היופי, העצב והשמחה האנושיים כמעין מובילי רגשות ידע גם לעקוץ את תעשיית האינסטנט המוזיקלית של ימינו בהגדירו את עשרות להיטי הרחבות שמלאו את רשימות ההשמעה בקיץ האחרון כאסופה של ביקיני ומסיבות בריכה….
אין ספק כי רובס, על 11 אלבומי השירים שלו הוא סוג של סלע בטוח, מלא ברגש ויציבות בעולם המוזיקלי המקומי, כמי שגדל על האהבה ללהקת הביטלס הוא יודע לרפרף את שירתו למחוזות המשרים בטחון ושלווה מהסוג הנעים יותר.












מבחינתנו צהרי היום היו שעה של אסקפיזם לעולם שכולו טוב.
אני כבר סימנתי לי את שעת הערביים של יום שישי 11 במאי על אבני המדרגות של הרומאים בשוני, עם אירוח של דני סנדרסון נשמע כי הולך להיות ערב של ארץ ישראל היפה, תבואו?!!! כאן כרטיסים בהנחה.
כמה מהביצועים במהלך המפגש