פס קול שבועי

מיכאל בן דוד – אבודים ברעש

כוכב הפופ מיכאל בן דוד משיק מיני אלבום - "אבודים ברעש", רקדו

ֿכוכב הפופ מיכאל בן דוד ממשיך בדרכו קדימה, אחרי שזכה בגמר האקס פקטור וייצג את ישראל בתחרות האירוויזיון אשתקד, חבר ללהקת "נוער שוליים" ונכנס בנעליים הענקיות של הסולן והשתלבות בעולם המשחק עם תפקיד טלוויזיוני ראשון בסדרת הנוער "לעוף על אנהלצד אנה זק, הוא משיק הבוקר את אלבום ה- EP הראשון שלו – ״אבודים ברעש״ הכולל ארבעה שירים, מתוכם שניים חדשים – ״רעש״ ו״הלילה כאן״, בסוגת פופ אלקטרוני רקיד אשר נכתבו על ידו יחד עם מיטל דה רזון בהפקה מוזיקלית של אסי טל, לצד שניים נוספים שראו אור בעבר  – ״לא להיות אני״ ו -״שים גז״.

מדובר באלבום פופי עם מתכון מנצח המיועד במיוחד לרחבות הריקודים. כך מיכאל בן דוד הבוקר עם יציאת האלבום לרשתות הסטרימינג   ״מאוד מתרגש לכתוב ולשיר על אהבות, חרדות, דאגות, שמחות וחגיגות. מאוד שלם עם האי פי הזה וגאה ליצור ולהיות בעשייה יום יום״.

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

גם זה מעניין
Close
Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: