יום ראשון, יוני 14, 2026

קבוצת זאפה וקשת משתפות פעולה – אמני ישראל בשידור חי

לדעת לסחוט לימונדה מהקורונה, סדרת הופעות חדשה תפציע החל ממוצאי שבת, החל מהשעה 23:30 ישודר בערוץ הטלוויזיה של קשת, באתרי החברה – mako ,N12 ובערוצי הדיגיטל של זאפה, מופע חי של אחד מאמני ישראל, בכל ערב אמן אחר. במופע הראשון יופיע עידן רייכל, בהמשך יופיעו מידי ערב האמנים אביתר בנאי, אליעד, אמיר דדון, אסף אמדורסקי, דודו אהרון, דני רובס, הראל סקעת, כנסיית השכל, מאור כהן, מארינה מקסימיליאן, מוניקה סקס, מיקי גבריאלוב, נטע ברזילי, נתן גושן עידן חביב, עידן רייכל, עילי בוטנר וילדי החוץ, עמיר בניון, קובי אפללו, קרולינה, קרן פלס, רוני דלומי, רמי קליינשטיין, שפיטה, שולי רנד, להקת שלוה ושמעון בוסקילה.

את הבסיס הכלכלי להפקת הסדרה נותנות כמה מהחברות הגדולות במשק הישראלי – בנק הפועלים, קוקה-קולה, סמסונג ישראל, דן דיזיין סנטר ואשמורת.

השידורים יבוצעו בשיתוף פעולה ל קשת וזאפה על בסיס תשתית הוידאו און דימנד הקיימת זה מכבר במועדון בהרצליה, כפי שהיא קיימת במועדון בתל אביב ובסניף החיפאי ועוד. כזכור בכתבה שהתפרסמה כאן בשבוע שעבר העלינו את נושא השידור החי מתוך רשת מועדוני זאפה וכעת עולה כי הרעיון יוצא לפועל.

הפרויקט החדש ייתן פיתרון מסויים מבחינה כלכלית ותעסוקתית לפחות לאותם אמנים שיופיעו ולאנשי ההפקה שמסביב ביניהם אנשי הפקה, תאורה, סאונד, עובדי במה, מנהלי תוכן, נגנים ועוד.

גולן עינת, בעלים של קבוצת זאפה, מסר: "בימים קשים אלו זו זכות גדולה עבורנו לנסות להביא את חוויית ההופעות החיות של זאפה ישירות לבתיהם של מאות אלפי אנשים בישראל. זאפה הייתה ותמשיך להיות בית לאומנים, לנגנים ועובדי הבמה במחויבותם לייצר מוזיקה ותרבות ישראלית, גם בעתות משבר. הקמנו את הפרויקט הזה באופן מידי ומדובר בפרויקט חירום, שאילולא התגייסותם של האומנים ושאר הגורמים לא היה מתקיים. אנו מקווים כי פרויקט זה יקל, ולו במעט, על ימים אלו העוברים על עם ישראל, ובתקווה נחזור לשמוח וליהנות בהקדם במופעים במועדונים".

הכי חדשים

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

שלומי שבן ושלמה גרוניך – כשהפסנתר הופך לשפה משותפת

אמש יצאנו למסע מוזיקלי עם שני ענקים של היצירה הישראלית, שלמה גרוניך ושלומי שבן. כבר מהרגע הראשון...

לא הייתם צריכים, אבל טוב שעשיתם

יש הצגות שאתה זוכר בזכות סצנה אחת. יש הצגות שאתה זוכר בזכות שחקן אחד. ויש הצגות נדירות...

יוני על רחבת המחול – אוהד נהרין, רקדני בת שבע ויוצרים עצמאיים מזמינים את הקהל למסע של תנועה ודמיון

יש משהו מעודד בעובדה שדווקא בתקופה שבה נדמה שהמציאות המקומית אינה מפסיקה לטלטל, עולם המחול ממשיך לנוע...

אידיוט! – הזיות של מטייל בודד

הסיפור שמאחורי הסיפור מעטים מכירים את אורי רוסו בשמו, למרות שמיליוני מאזינים ברחבי העולם כבר פגשו את היצירה...

לילה של מילים וצלילים – הספרייה הלאומית חוגגת את שבוע הספר עם מחווה חד פעמית ליונה וולך

חודש יוני מזוהה כמעט באופן אוטומטי עם שבוע הספר העברי. ברחבי הארץ מוקמים דוכני הספרים המוכרים, הסופרים...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור, שידור חי מהשטח

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

הערב הגדול של הרוק הישראלי – חמישה יוצרים, במה אחת ופס קול של כמה דורות

חמישה מהשמות שעיצבו את הרוק הישראלי נפגשים לערב אחד של להיטים ופס הקול של כמה דורות שלום חנוך,...

אינפקטד מאשרום בדרך לנמל יפו – הלילה הלבן מתחיל לקבל צורה

תוכניית לילה לבן 2026 עדיין נחשפת בהדרגה, אך כבר עכשיו מסתמן אחד האירועים המסקרנים של הלילה הארוך...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא