יום רביעי, מאי 6, 2026

רמי קליינשטיין וריטה ישתפו פעולה בסבב הופעות משותף

כמעט 20 שנה חלפו מאז נערך המופע המשותף של ריטה-רמי. השניים, הנחשבים כחלק מעמודי התווך של  פס-הקול הישראלי, מיצבו עצמם בתור פרפורמרים, מבצעים, מגישים, יוצרים ובעלי תרומה אדירה לרפרטואר הארצישראלי. כל אחד בזכות עצמו וכן, בזכות שיתוף הפעולה האייקוני שלהם.

בשנת 2001 יצאו ריטה ורמי לסיבוב הופעות, שכלל מגוון להיטים מקריירות הסולו שלהם. כידוע, השניים עבדו בשיתוף פעולה לאורך כל השנים – רמי הפיק ועיבד את שני אלבומיה הראשונים של ריטה ולאחר מכן, היה מעורב בכתיבה ובעיבוד של שירים נוספים. סיבוב הופעות זה נחרט בלב רבים, כאחד המופעים המרגשים, המוצלחים והמרהיבים, שעלו על הבמות בישראל.

בעקבות המופע המצליח, ראה אור האלבום 'המופע המשותף' שהוקלט בהופעות החיות השונות. אלבום זה, יצא על גבי דיסק כפול ונכללו בו 24 שירים. האלבום מכר למעלה מ-150,000 עותקים, זכה באלבום פלטינה משולשת ונחשב לאחד מהאלבומים הישראלים הנמכרים ביותר בכל הזמנים.

קיץ 2020 עומד בסימן איחוד בימתי ליצירות  של השניים, מופע האיחוד עתיד להיות המופע הגדול של הקיץ ויתקיים למספר חודשים בלבד.

כך ריטה: "במופע רמי ואני נחגוג את היצירות המשותפות שלנו. זכינו ששירים שלנו הפכו לפסקול החיים של אנשים רבים. המוסיקה נצחית ומנצחת את מהמורות החיים. מחכה בהתרגשות" גם רמי קלינשטיין מצהיר: "ההתרגשות גדולה גם בפן באישי וגם בפן המקצועי. אחרי 20 שנה ריטה ואני נעלה יחד על הבמה ואיתנו יעלו כל הילדים המוסיקליים שלנו בהפקה מיוחדת שאנחנו עובדים עליה בימים אלו."

מכירת הכרטיסים תחל בקרוב  לסיבוב הופעות אשר יחל בחודש יוני 2020 בחודשי הקיץ בכל רחבי הארץ: לייב פארק ראשון לציון |בריכת הסולטן ירושלים| אמפי קריית מוצקין| אמפי באר שבע ועוד.

 

 

הכי חדשים

תזמורת המהפכה – אדבר איתך, שתי שפות, אהבה אחת

כששירי האהבה שלנו מדברים בשתי שפות יש רגעים שבהם פרויקט מוזיקלי לא נגמר כשהאורות כבים. הוא ממשיך לנוע....

נעמי בניון – להיות בן אדם

נעמי בניון עושה צעד ראשון ברור. היא לא מגיעה ריקה. כשהייתה בת 10 היא כבר עמדה לצד...

מתן חסן – לא מפחד

אחרי חודשים של סקרנות, זה קורה. מ׳ המסתערב חושף זהות ומתן חסן יוצא לאור. הוא בוחר רגע...

שי סובול – כאן ועכשיו

המוזיקאי והיוצר שי סובול מוציא את "כאן ועכשיו". זהו שיר ראשון מתוך EP חדש. הפעם הוא עובר...

ג'אז במשקיט – נמל יפו פותח קיץ של שקיעות ומוזיקה חיה

נמל יפו מרים הקיץ סדרת מופעים שמרגישה מדויקת בזמן ובמקום. "ג'אז במשקיט" מביא שמונה ערבים של מוזיקה...

דיקלה – חולה מאהבה

בלדת רוק חדשה שמחזירה את הדרמה - אבל עם זווית אחרת יש אמנים שלא באמת יכולים לברוח מעצמם....

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

דוקאביב 2026 חוזר לתל אביב עם מבט חד על המציאות

פסטיבל דוקאביב חוזר לעיר עם נוכחות שמסרבת להתעלם מהמציאות. זו השנה ה-28 שבה הקולנוע התיעודי מתכנס למפגש...

ברי סחרוף מוביל את “מִדְבָּרִי” – לילה אלקטרוני תחת שמי המדבר

מִדְבָּרִי - כשהמדבר פוגש את הצליל יש לילות שמתחילים במוזיקה ונגמרים בחוויה. מִדְבָּרִי מכוון בדיוק לשם. ביום חמישי...

יום חנויות התקליטים 2026 יצויין בישראל

יום חנויות התקליטים 2026 - כשהוויניל חוזר לחיים גם בישראל בשבת הקרובה, 18 באפריל 2026, יצוין ברחבי העולם...

להקת טיפקס מחזירה את החיים לבארבי

אחרי ימים לא פשוטים, יש רגעים שבהם התרבות פשוט חוזרת לנשום. מחר בערב ייפתחו שוב דלתות מועדון...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא