הריקוד של יהוא ירון, ועוד כמה חברים…

מופע השקת אלבומו החדש של יהוא ירון "אם לא נרקוד לא נבין כלום", מוצ"ש 16.09.2017 מועדון בארבי. אורחים – אביב גדג', הילה רוח, קוקי אריאל ורון בונקר. השדרן והעורך המוזיקלי המיתולוגי טוני פיין מביא את המראות והצבעים מהמופע, רפורטז'ה.

יהוא ירון השיק אלבום חדש "אם לא נרקוד לא נבין כלום" עליו הוא עבד בעת האחרונה ובמסגרתו הוא ביקש להוביל את היצירה שלו למקום מאוד אישי, התמודדויות עם שלל תחומים ונושאים שהעסיקו אותו – בנפש, בזוגיות, במרחב הכלכלי ואפילו עם שמו הפרטי שליותר מדי אנשים קשה לבטא כמו שצריך. כל אלו הפכו לטקסטים, לחנים, מנגינות והפקה צבעונית וייחודית.
הנה כמה מילים שאמרתי ואני עומד מאחוריהן:
"מהיוצרים היותר מאתגרים ומעניינים הן בתחום הטקסטואלי והן מבחינה מוסיקלית כנגן בס וקונטרבס העושה בכלי כתזמורת שלמה"
"יהוא הוא איש של מילים, חזקות במיוחד, מנסות להתעמת עם הצלילים, הכבדים ומחוספסים במיוחד אף הם, של כלי המיתר בהם הוא מנגן, בס אקוסטי מכאן וגיטרת בס חשמלית משם, אלבומו החדש צבעוני מ אוד, לא רק בצד הויז'ואלי של עטיפתו אלא גם בצלילים המתעדנים והופכים יותר גרוביים, אלא גם בטקסטים, העבירו משחולת באזניכם והסכיתו להאזין, יש למה…"
אז אמש יהוא ירון חגג את השקת האלבום הטרי עם חברים על הבמה גיא שמי וניר שלמה בגיטרות, אביב ברק על התופים, שורת אורחים עימם יהוא עושה כברת דרך ארוכה – אביב גדג', הילה רוח, תמר "קוקי" אריאל ורון בונקר והרבה מעריצים (טוב לא ממש מעריצים, אנשים שמאוד מאוד מעריכים את יהוא כיוצר מוזיקאי…) שמלאו את מועדון בארבי ומסתבר שהם גם מאוד נהנו.
לחצו לצפייה בגלריית תמונות שטוני פיין צילם אמש.
אינסטוש קהל…
https://www.instagram.com/p/BZHdO-ilyk9/?tagged=%D7%99%D7%94%D7%95%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F