המוזיקאית והיוצרת אביגיל קובארי חזרה השבוע לבימת מועדון המרץ 2 בתל אביב עם מופע להקה שנשען על שירים מכל ששת אלבומיה. את הערב פתחה אילת רוה, שהגישה סט קצר ומדויק. בהמשך הצטרפה איה זהבי פייגלין כאורחת מיוחדת. השתיים חלקו את הבמה בכימיה טבעית, והמפגש ביניהן השתלב היטב במהלך המופע.


קובארי, זוכת פרס אקו"ם ופרס השחקנית הטובה ביותר בפסטיבל ירושלים, ממשיכה לנוע בין מוזיקה, משחק וכתיבה. לאורך השנים גיבשה שפה מוזיקלית אישית, הנשענת על טקסטים ישירים ועל הגשה נטולת מניירות.


לקראת המופע שיתפה קובארי טקסט אישי על הזיכרונות שהותירו בה הופעות שראתה לאורך השנים. התחושה הזו ליוותה גם את הערב עצמו. פחות מופע ראווה ויותר מפגש בין יוצרת לקהל שמכיר את שיריה ומתחבר אליהם.


זה היה ערב שנשען על מוזיקה טובה, ביצועים מדויקים ונוכחות בימתית בטוחה. בלי אפקטים מיותרים ובלי דרמות. פשוט מופע שמזכיר מדוע אביגיל קובארי ממשיכה להיות אחת היוצרות המסקרנות והעקביות בסצנת האינדי המקומית.
לחצו לצפייה בגלרייות תמונות מהמופע "איילה רווה", "אביגיל קובארי" ב- Photony
כמה רגעים מתוך המופע

