עולם הרוק הישראלי ונציגו שלום חנוך חווה אמש מול אלפי צופים באמפיפארק רעננה את אחת ההופעות המשובחות ביותר. ערב בלתי נשכח של שעתיים וחצי נפלאות. חגיגות 40 שנה לאלבום "מחכים למשיח" המופתי שהפך לקול של תקופה ורלוונטי מתמיד.

"בלי לומר מילה" בפתיחה הדהד וצימרר את הנוכחים, "Deja Vu" היה לרגע קסום ומיוחד ו"משיח" כי "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" הקפיץ את הפארק לשמיים. "זה לא נח", "שוקו" ו"קרן שמש מאוחרת" שהיה בהדרן בדיוק מותאם לט"ו באב.

משה לוי ולואי להב על הניהול האמנותי והמוזיקלי, להקת על חלל: ארז נץ, זיו הרפז, ברק קרם, גיא מוזס ועומרי אגמון יחד עם תזמורת כלי נשיפה וזמרי ליווי. ואיזה וידאו ארט ותאורה לא מהעולם הזה.

כל הלהיטים של שלום חנוך בעיבודים נפלאים באחת ההופעות הכי טובות שלו. לקראת גיל 79 מוכיח חנוך כמה השורה הזו נכונה: "עומד על הבמה חשוף מוכן להישרף" מתוך "הדרכים הידועות", "קח לך אישה" או "אבשלום" ולי ישר עלה זכרון מתוק מאריק ז"ל. "אהבת נעורי", "סוף עונת התפוזים" ועוד ועוד.

התארחו וכיבדו בנוכחותם: טונה עם "שלטון", אביב גפן עם "לא יודע איך לומר לך" ואורית שחף עם "ילדים של החיים", "חתונה לבנה", "הולך נגד הרוח". באמת ערב חד פעמי מהמם ביופיו.
כמה רגעים של המתנה למשיח, צילום וידאו – יניב לוי

