
אחרי שני אלבומי EP מגיע סוף סוף תורו של אלבום שירים מלא בבכורה מאת הזמרת והיוצרת לורן נוימן. גם אלבום זה כחומרים הקודמים שלורן השיקה מלווה בהפקתו המוזיקלית של תומר ישעיהו שטביעת אצבעו המעודנת ניכרת ביצירה.
האלבום החדש – "פרדס" הוא אלבום אישי ואינטימי העוסק במעגליות ומחזוריות החיים – מוות ולידה. לורן מבקשת לתאר בשיריה תהליך של התבגרות ואובדן התמימות. שברון לב שהוביל להתפקחות ותחושת הארה. בהשראת סיפור הפרדס בקבלה, השירים מספרים סיפור של שינוי וקבלת הרגע הנוכחי, היופי העומד בבסיסן של הכנות והפשטות – הפרדס הוא המקום בו הלב נפתח.
כאמור השיר הראשון מתוך האלבום הסנונית הראשונה – Golden, נכתב בהשראת חלום שחלמה לורן על שדה רחב ידיים, מקום נקי וטהור – גן עדן בו אפשר לנוח, לשחרר, לקבל ולהיוולד מחדש.
כך לורן עם יציאת השיר החדש – "ערב אחד חלמתי על שמש מוזהבת המאירה שער מוזהב, עד כמה שהעיניים יכולות לראות היה דשא ירוק רך והכל השתתק. הרגשתי נחושה, בבית, נזכרתי פתאום מה זה באמת אומר להיות חופשי ולהיוולד מחדש. אני כל כך שמחה לחלוק את זה איתכם.ן, מקווה שהשיר יהדהד בכם.ן ושתמצאו את השמש הזהובה שלכם.ן"