כל הדיווחים בצל המלחמה מרוכזים במדור החדשות

קליפים חדשים

יהל דורון – מעיל טייסים

יהל דורון בשיר ראשון מתוך פרויקט סולו, חושף געגועים לילדותו ואביו - מעיל טייסים. האזינו

המוזיקאי היוצר יהל דורון, חצי מהצמד המצליח "גיא ויהל". משיק הבוקר שיר ראשון מתוך פרויקט סולו. השיר "מעיל טייסים" שנכתב, הולחן והופק מוזיקלית בידי יהל, עוסק במערכת היחסים שלו עם אביו הטייס. יהל יהל נולד בבסיס חיל האוויר "פלמחים", ולאחר גירושי הוריו עבר לערד עם אימו ואחיו. בגיל 12 עבר יהל ללמוד בפנימיית הדסים, שם פגש בגיא מנטש והשאר היסטוריה.

עם השקת השיר החדש חושף יהל – "אבא שלי היה טייס. אני זוכר את הנסיעות בימי שישי מערד למרכז. אבא חיכה לי ולאחי בתחנה, לבוש מדי חיל האוויר, חמוש במשקפי טייסים גדולים, והריח ההוא של הבושם שהתערבב עם המדים. עברו מאז כבר יותר משלושים שנים, אבל לפעמים בינינו לבין האנשים הכי קרובים אלינו יש איזשהו מרחק. כמו תהום קטנה שמפרידה בין שתי עצמים. ולא משנה כמה מנסים, לא מצליחים להגיע אחד לשני. השיר הזה נכתב בדיוק על המרחק הזה. מכתב פתוח ותפילה שנצליח שנינו להיות יחד, לדבר באמת, כל עוד אנחנו חיים."

את השיר מלווה קליפ בבימויו של יהל ובו מככב עילאי בנו.

בחודשים הקרובים יהל עתיד להוציא לאור את ספרו הראשון "ביום שאמרת לי שאת אוהבת אותי" ספר סיפורים קצרים פרי עטו. אשר הופק באמצעות פרויקט הד סטארט מוצלח, שהסתיים ב135% מהגיוס. אנחנו בין המצפים להוצאתו.

 

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d