מראה חדש נגלה לעיני משכימי הבוקר בחוף תל ברוך בתל אביב, מתחם הופעות סגלגל המוקם לנגד עיניהם, העלה שאלות רבות, חקרנו, והרי התשובה.

מסתבר שהשיר החדש של הצמד סטטיק ובן אל – "כפית אחת של טוב" הוא לא רק פרסומת חדשה למותג מילקי של חברת שטראוס אלא צעד ראשון במסגרת פרויקט המשלב עסקים ותרומה לקהילה – קבוצת שטראוס מקדמת את מותג מילקי באמצעות קמפיין המספק בימים אלו תעסוקה מלאה ל – 150 עובדי תעשיית המופעים לצד פרויקט שמטרתו תרומות של סלי מזון למשפחות מעוטות יכולות לקראת ראש השנה.
הקמפיין בטייטל Summer Show במיתוג מעדן החלב עוטף פרויקט הופעות שיתקיימו בשלושה מתחמי דרייב אין ברחבי הארץ.
בתאריכים 25-27.8 בחניון חוף תל ברוך, תל אביב. בתאריכים 30-31.8 במתחם ביג באר שבע (בשיתוף מרכזי big) ומתחם רגבה בנהריה (מקום הייצור הראשון של מילקי). המופעים יערכו במתכונת דרייב אין, עד 200 רכבים בכל מופע בכפוף להנחיות משרד הבריאות.
במתחמים יתקיימו 3 הופעות ביום:
- מופע אחה״צ – בהשתתפות ילדי בית העץ
- מופע ערב- המופע המרכזי- הופעה של סטטיק ובן אל הפרזנטורים של המותג אשר יארחו בכל ערב אמן/ית אורח/ת
- מופע לילה- הקרנת סרט
במסגרת המופעים מועסקים כ-150 עובדי במה, הפקה, תאורה, סאונד, אמנים ועוד. האירוע מופק על ידי חברת Deplus.
עלות כניסה למופע 40 שקלים לרכב (לא משנה כמה נפשות ברכב). הכרטיסים ימכרו בשיטה של הגרלה (2700 זוכים) לאחר הרשמה באתר הפעילות שנפתח ביום ג׳ ה18.8. עלות הכרטיס כוללת כניסה למופע וציידנית כיבוד לכל רכב. כל הכסף מהכרטיסים יועבר כתרומה לעמותת לתת לטובת סלי מזון למשפחות מעוטות יכולות לקראת ראש השנה.
המופע ביום ד׳ 26.8 ייפתח לרווחת צוותים רפואיים בלבד כהוקרה על פועלם בעת הזו.
בנוסף, כחלק משיתוף פעולה עם wolt יוצעו למכירה 5000 ערכות כיבוד זהות לאלו שיוחלקו במתחמי הדרייב אין (ציידנית ממותגת עם שלל פינוקי מילקי) בשליחות ישירה עד הבית באיזורי החלוקה של wolt בעלות של 50 ש״ח. רכישת הצידנית תקנה גישה לשידור החי ממתחם ההופעות באמצעות לינק ייעודי – כדי לאפשר צפייה מהבית.
היום לפנות בוקר הוחל בהקמת המתחם בחניון בחוף תל ברוך. קרדיט תיעוד וידאו – אמיר יעקובי וטוני פיין, עריכה יובל אראל

