על רקע מגיפת וירוס הקורונה העולמית לצד ההנחיות של רבות ממדינות אירופה האוסרות קיומם של מופעים בשלב זה עד סוף אוגוסט, הודיעה הזמרת סלין דיון כי היא דוחה את החלק הראשון בסבב ההופעות האירופאי שלה. מדובר בהופעות הצפויות להיערך במרכז אירופה בין התאריכים 21 במאי עד 25 ביולי, אשר לא יתקיימו כמתוכנן, ותאריכים חדשים יפורסמו בקרוב.
ההופעות שנקבעו בשאר אירופה והסביבה החל מתאריך 25 ביולי ואילך ובכללן שתי ההופעות הצפויות להתקיים בתל אביב בתאריכים 4 ו- 5 באוגוסט נשארו לעת עתה כפי שנקבעו.
ממשרד ההפקה הישראלי נמסר כי הם ממשיכים לעקוב בדאגה אחר המצב העולמי, והנחיות הרשויות בישראל, ובראש ובראשונה תוך דאגה לבריאות הקהל, האמנים והצוותים העובדים. לפיכך נבחנים יחד עם צוותה של סלין דיון אפשרויות חלופיות במידה ולא ניתן יהיה לקיים את המופעים כמתוכנן.
כן מסרו ממשרדי ההפקה בארץ כי הם עובדים כבר מספר שנים על מנת להביא את הדיווה הגדולה בעולם, סלין דיון, לישראל, ומבקשים למסור את ההערכתם הרבה לאמון והסבלנות של הקהל בזמנים לא ברורים שכאלה.
.

