יום רביעי, מאי 27, 2026

פסטיבל אשה בתיאטרון חולון 2018

פסטיבל "אשה" השנתי בתיאטרון חולון, יתקיים השנה בין התאריכים 10-7 במרץ 2018. כל הפרטים

תחת הכותרת "רבות כמונו", יכלול הפסטיבל מופעים מכל תחומי אמנויות הבמה המביאים פריזמה רחבה של נקודת המבט הנשית על העולם באמצעות יצירה.

בתחום המוסיקה יעלה הפסטיבל מופעים המשקפים את המוסיקה הרב גונית של המערב, ישראל, ומתימן ועד אתיופיה והעולם הערבי- בביצוע  זמרות מהחשובות בארץ .

אלו מופעי המוסיקה במסגרת הפסטיבל

מופע מיוחד לפסטיבל: דג'ברי ביג בנד – מחווה לזמרות שהן חלק מהפנתיאון של המוסיקה: אלה פיצג'רלד, בילי הולידיי, נינה סימון ועוד. אל התזמורת של דג'יברי תצטרפנה שלוש דיוות: מירי מסיקה, לב הקונצנזוס הישראלי, בעוצמתה וקולה האדיר לא משאירה אף עין יבשה, הזמרת והמוסיקאית הבינלאומית אסתר רדא, שסוחפת מעריצים ברחבי העולם. לינה מחול שמאז זכייתה בדה ווייס מופיעה על במות גדולות בינלאומיות. אלי דג'יברי מאמני הג'אז המובילים בעולם ממשיך להביא את הסווינג אל קדמת הבמה (8.3, 21:30).

תזמורת ירושלים מזרח ומערב (לשעבר האנדלוסית ירושלים תציג בפסטיבל  מוסיקה מאגן הים-התיכון בארבע שפות.

על הבמה עם התזמורת,  A-WA שיבצעו שירת נשים תימנית  לצד להיטים מכרם התימנים, אלה דניאל תפליא בשאנסונים צרפתיים, והאחת והיחידה, הדיווה נסרין קדרי שתבצע מלהיטיה לצד קלסיקות מצריות (10.3, 21:00).

הזמרת הצעירה, Aveva , שכוכבה דורך בזירת המוסיקה בישראל, במופע סוחף המביא את הגרוב ממרחביה של אפריקה דרך הביט האורבני של תל אביב. בהופעה מככבים, זה לצד זה, טקסטים עוצמתיים באנגלית ואמהרית בשילוב עם מוסיקה אתיופית מסורתית היוצרת חיבור מרתק בין תרבויות. לאחר שחרור אלבום הבכורה WHO I AM, בהפקת יוסי פיין, אבבה וההרכב הופיעו בפסטיבלים מהגדולים בארץ, בצרפת, קנדה וארה״ב, ועל במת המילניום בקנדי סנטר, וושינגטון D.C (7.3, 21:30).

הכנרת והזמרת קרן טננבאום והרכב המיתרים  שלה Strings Attached  תופיע במופע "לא תתפוס אותי" בו היא יוצאת למסע מסחרר בנתיבי הרוח הנשית על שלל חוויותיה, גחמותיה והארותיה. טננבאום תבצע את שיריהן של גיבורות המוסיקה בעשורים האחרונים לצד שירים מקוריים שלה ובעיבודים חדשים עם דגש על מיתרים.  קרן טננבאום הופיעה והקליטה עם אמנים רבים שלמה ארצי, מוש בן ארי, רמי קליינשטיין ובמופע זה היא עוברת אל מרכז הבמה (9.3, 21:00).

רביעיית ענבר פרידמן במופע Winter Breaks – ענבר פרידמן, גיטריסטית הג'אז הבינלאומית המוערכת בהופעה עם יצירות חדשות. המוזיקה של ענבר זוכה לשבחי הביקורת ברחבי העולם. היא לקחה חלק בפרויקטים מוסיקליים בינלאומיים, בין היתר לצדו של המתופף האגדי בילי קובהם.

משתתפים: ענבר פרידמן – גיטרה, קטיה טובול – פסנתר, יוראי אורון – קונטרבס, ניצן בירנבאום – תופים (9.3, 21:30).

לחצו לצפייה בתכניה המלאה

 

פסטיבל אשה בתיאטרון חולון | 10-7 במרץ 2018

מחירי כרטיסים ינועו בין  50 ועד 150 שקלים.

רכישת כרטיסים בטל': 035023001

או באתר  www.hth.co.il

 

הכי חדשים

שירה זלוף כבשה את הבארבי

מי שנכנס אמש אל מועדון בארבי הבין מהר מאוד שמשהו השתנה סביב שירה זלוף. זו כבר לא...

אקסטזה בתנועה: בכורת "BOLERO X" הפכה את משכן האופרה לזירת פולחן מודרנית

משכן האופרה בתל אביב התמלא אמש באנרגיה יוצאת דופן. הקהל שהגיע לפרמיירה הישראלית של "BOLERO X" הבין...

קו רחוב – התרבות יורדת אל המדרכה במתחם בזל

הרחובות של מתחם בזל עומדים לקבל קצב חדש. עיריית תל אביב-יפו משיקה את "קו רחוב", סדרת אירועי...

המופע הבינלאומי The Beatles Symphony בדרך לישראל

 הפרויקט האמנותי הבינלאומי The Bestbeat, שמחזיר לחיים את רוח הביטלס, מגיע לישראל לשתי הופעות בליווי תזמורת סימפונית....

טלי אורן חוזרת לבילי שוורץ

עשור חלף מאז עלייתו של "בילי שוורץ". הקהל עדיין זוכר כל שיר וכל דמות. כעת המחזמר חוזר...

שלושים שנה בג׳ונגל

יש מופעים שנשארים בזיכרון הרבה אחרי ירידת המסך. “ספר הג׳ונגל” הוא אחד מהם. מאות אלפי ילדים גדלו...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

המדבר שוב קורא – פסטיבל INDIE DESERT חוזר לקיץ חמישי בכפר אלדד

פסטיבל INDIE DESERT 2026 חוזר לקיץ חמישי בלב הרי יהודה. במשך יומיים יתמלא כפר אלדד במוזיקה, טבע...

הלילה הכי רועש בעיר חוזר לקריית המלאכה עם עשרות הופעות חיות

פסטיבל הלילה האלטרנטיבי חוזר לקריית המלאכה והפעם הוא מגיע בגדול. עיריית תל אביב יפו מחברת בין "תרבות...

היכונו לפסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים ה-12

פסטיבל הג'אז הירושלמי חוזר למוזיאון ישראל פסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים חוזר בקיץ לשלושה לילות של מוזיקה וחופש. המהדורה...

פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר ומחבר בין צליל לקו

שלושה ימים של מוזיקה ישראלית, קומיקס ואנימציה בסינמטק הרצליה פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר לסיבוב שני ומביא חיבור מסקרן...

דוקאביב 2026 חוזר לתל אביב עם מבט חד על המציאות

פסטיבל דוקאביב חוזר לעיר עם נוכחות שמסרבת להתעלם מהמציאות. זו השנה ה-28 שבה הקולנוע התיעודי מתכנס למפגש...

ברי סחרוף מוביל את “מִדְבָּרִי” – לילה אלקטרוני תחת שמי המדבר

מִדְבָּרִי - כשהמדבר פוגש את הצליל יש לילות שמתחילים במוזיקה ונגמרים בחוויה. מִדְבָּרִי מכוון בדיוק לשם. ביום חמישי...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא