ג'ורג מייקל: Freedom – סרט דוקומנטרי

הסרט הדוקומנטרי אודות חייו של הזמר ג'ורג' מייקל יוקרן ביום ראשון 22.10 בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD . הזדמנות לחזור ולהיזכר בשיריו האלמותיים של הזמר האייקוני, ולצפות בעדויות נדירות של מקורביו. כל הפרטים.

עשרה חודשים לאחר מותו הטרגי של הזמר יוצא לאור הסרט "ג'ורג מייקל: Freedom" המתעד פרק זמן של 5 שנים בחייו של הזמר האייקוני בשנות ה-90, במהלכן הוציא את אלבום הסולו השני שלו -Listen Without Prejudice Vol.1 שמכר יותר מ-8 מיליון עותקים, ניהל מאבק מול חברת התקליטים שלו דאז, סוני, והתאבל על מות בן-זוגו ממחלת האיידס.
הסרט מאחד לראשונה את 5 דוגמניות-העל: נעמי קמפבל, כריסטי טרלניגטון, סינדי קרופורד, טאטיאנה פטיץ ולינדה אוונגליסטה, שכיכבו בוידאו קליפ המפורסם – "Freedom! 90" לשיחה על צילומי הקליפ והשפעותיו על תרבות הפופ. כמו כן משתתפים בסרט מעריצים וחברים של הזמר, ביניהם – אלטון ג'ון, סטיבי וונדר, ריקי ג'רוויס, מארק רונסון, ליאם גלאגר, ז'אן-פול גוטייה, טוני בנט ומרי ג'יי בלייג'.
מייקל, שהלך לעולמו בגיל 53 ב-25 בדצמבר 2016, היה מעורב מאוד בעשיית הסרט וציפה לשידורו. בפוסט האחרון בעמוד הפייסבוק שלו כתב חודש לפני מותו: "עובד על הפינישים האחרונים בסרט".
שידור נוסף יתקיים בתאריך 27.10, בשעה 22:00 בשני הערוצים.
הצצה לסרט
האלבום נשוא הסרט
האוסף האולטימטיבי של להיטיו