פותחים שבוע עם אורחים
השבוע משובץ במופעי חו"ל מהשורה הראשונה, ג'ילברטו ג'יל וקייטנו וולוסו, גלוריה גיינור, להקת סוויד, חלקם גם קפצו לבקר את שמעון פרס ביפו, מדווח – יובל אראל.

אכן, כשבני ישראל מתחילים לארוז ולטוס לחופשת הקיץ שלהם, האורחים מחו"ל מתחילים להגיע לכאן, הבוקר ארח שמעון פרס, נשיא המדינה בדימוס, במרכז פרס לשלום על חוף ימה של יפו את זמרת הדיסקו האולטימטיבית גלוריה גיינור אשר העניקה לו את ספרה ואף שרה כמה שורות מתפילה יהודית. גלוריה גיינור תופיע ביום רביעי בהיכל התרבות עם מיטב להיטיה.

שמעון פרס לא ממש נח היום כאשר בשעות אחר הצהריים המוקדמות הגיעו המוזיקאים הברזילאים, ג'ילברטו ג'יל וקייטנו וולוסו לבקרו ולהיפגש עם עיתונאים, ביקורם עמד בסימן פנייתו של רוג'ר ווטרס, אקס פינק פלויד וכיום שונא ישראל במשרה מלאה, אל הצמד, בדרישה לבטל את הופעם הצפויה מחר בהיכל הספורט ביד אליהו בתל אביב, דרישה שנדחתה על ידם בתקיפות.
לחצו לצפייה בגלריית תמונות מהביקור
וידאו, צילום: אבי נישניבר