בשידור עם הבלוג

בשידור עם הבלוג #24

תוכנית נוספת על המוסיקה הנכונה – הבלוג של יובל אראל משתף פעולה עם תוכנית המוסיקה החדשה ברשת – On The Rocks עם עודד מזרחי.

ontherocks

מעתה ניתן להאזין לדיווחים מהשטח – הופעות נבחרות שהיו והתארגנות לקראת הופעות מתוכננות. הפעם הבלוג מדווח על  החוויות בהופעה החדשה של קורין אלאל "חזקה מהרוח" בצוותא, על מופע ההשקה של קרן פלס בתאטרון הבימה וההכרזה על ההיריון, על ליל שישי עם מופע חדש של אמיר דדון בעקבות אלבומו האחרון, כולל חימום של להקת המרפסות, בלוג ממשיך וממליץ על מופע ההשקה של יהוא ירון היום בערב (רביעי) בבארבי. מכריז על ערב הסיכום של תחרות הלהקות הצעירות בחסות BPM וז'אן ז'אק בלבונטין7 בהנחיית יוד קוטנר ביום ראשון הקרוב… הכל נמצא כאן, לחצו להאזנה או הורדה.  לתוכנית הרדיופונית נפתח גם עמוד בפייסבוק המביא מעת לעת לינקים משובחים, כנסו, תנו בלייק:-)

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

גם זה מעניין
Close
Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: