תרשמו את התאריך – 13 בנובמבר. זה היה ערב מיוחד במועדון בארבי בנמל יפו. אחרי שחברי להקת אתניקס חגגו כהרגלם במועדון בארבי, עם שלל להיטי הפופ־ים־תיכוני המרקידים שלהם, המועדון הפך בחצות לזירת פעולה אחרת לגמרי. המעריצים של אתניקס, שבעקבות המופע המקדים נשאו עימם עודף אנרגיה וריקודים, החלו לעזוב,
בחצות בדיוק עלה על בימת המועדון לא פחות מאשר אשר "סקאזי" סוויסה, שהפך את הלילה לחוויה אחרת לגמרי.
סקאזי, אבי הטראנס הישראלי והפסיכדליק־טראנס, הצית את הקהל במוזיקה אלקטרונית קצבית, עוצמתית ומרחפת, שהצליחה להכניס את כולם למוד אחר – מועדון מלא אור וצבע, קצב שלא מפסיק, וכל שנייה נבנית על הבאה אחריה. המופע שלו המשיך עד השעות הקטנות של הלילה, כשהקהל נשאב לגלי הסאונד הממכרים של הטרקים המוכרים לצד חומרים חדשים, והפך את הברבי לזירה של טראנס אמיתי.
למזל חובבי החוויה, המופע תועד והנה התוצאה: וידאו בן שעתיים וחצי שמעניק הצצה לחגיגה האלקטרונית שהתקיימה שם, מראה את הקהל, את האורות, את הקצב ואת החוויה הייחודית שסקאזי מצליח ליצור בכל הופעה שלו.

