יום שלישי, יוני 2, 2026

בן צור – כל עכבה לטובה

אפשר לומר בביטחון – 2025 היא השנה של בן צור. הזמר האמוני שפרץ בשנים האחרונות עם שירים נוגעים ללב ואמונה שזורמת כמו נהר בלחן ובמילים, ממשיך להתקדם על המסלול הבטוח אל לב המיינסטרים הישראלי. לא עוד "שמות חדשים" או "הבטחה צעירה" – בן כבר כאן, חי ובועט.

רגע אחרי שחרור אלבומו השני "הכל בסדר", שמסמן התבגרות מוזיקלית ורוחנית כאחת – בן משחרר כעת שיר חדש בשם "כל עכבה לטובה", והמסר שבו ברור: גם מה שמעכב – מזיז אותך קדימה.

השיר נושא רוח אופטימית – עם טאץ' של אמונה ועידוד עצמי, אותו סאונד חם שהפך למזוהה עם בן. הגרוב הקליל, ההפקה המדויקת, והקול שכבר מזמן למדנו לזהות בין שורה לשורה – כולם נוכחים כאן בעוצמה.

ואם נדמה לכם שכבר שמעתם את השם בן צור – אתם לא טועים. "אבא", השיר שהרטיט לבבות, ו"סיפורי צדיקים" בדואט עם אודיה, הפכו לא רק ללהיטים אלא לשירי דגל לדור שמחפש חיבור עמוק בין פופ עכשווי לשורשים רוחניים. גם "טאטע תטהר", שיתוף הפעולה עם אלייצור, הוא עדות לעולמות שמתחברים: רחוב, תפילה, לב שבור ולב שמח.

האלבום האחרון, "הכל בסדר", כולל גם את "הבת של המלך" – שוב, עם אלייצור – שהפך ללהיט מושמע ומרגש, ו-"השם", שכבש את טיקטוק והפך להמנון צעיר של חיפוש רוחני במדיה חברתית.

אבל כל הדרך הזו מובילה אל הרגע הגדול הבא – ביום רביעי, 7.8.25, יעמוד בן צור בפעם הראשונה על בימת קיסריה. כן, אותה קיסריה שראתה כבר שמות גדולים, קולות עוצמתיים וסיפורים שהפכו לאגדות. כאן ניתן לרכוש כרטיסים.

עבור בן – זה לא עוד מופע. זו סגירת מעגל, הגשמת חלום, ונקודת שיא במסע שהוא כולו התמסרות – לא רק למוזיקה, אלא לקהל שמצא בו קול של דור חדש, שמאמין, מרגיש, ורוצה לרקוד כל הדרך אל האמת הפנימית שלו.

כך בן צור, המתארח לראשונה אצלנו, על המופע המתוכנן – "חברים שלי, בתקופה משוגעת כמו זו שלא ברור מה יהיה מחר ואפשר להישען רק על בורא עולם אני מרגיש שמה שאנחנו צריכים זה שיר חדש שיזכיר לנו שהכל קורה רק לטובתנו ושכולנו חלק אלוקה ממעל 🙌🏻 אני מנצל את הרגע הזה כדי להודות ולחזק את החיילים שלנו ואת כוחות הביטחון ששומרים עלינו. מקווה שכולכם תמצאו בשיר אנרגיות להמשיך קדימה ❤️ על ההפקה המוזיקלית עומרי דהן ואלירן אליהו האלופים שגם יצרו איתי את השיר ביחד עם אופיר כהן. כל עכבה לטובה – עכשיו זה אצלכם!"

 

הכי חדשים

אינפקטד מאשרום בדרך לנמל יפו – הלילה הלבן מתחיל לקבל צורה

תוכניית לילה לבן 2026 עדיין נחשפת בהדרגה, אך כבר עכשיו מסתמן אחד האירועים המסקרנים של הלילה הארוך...

יוני בסימטה – תיאטרון, ג'אז וסיפורים שנוגעים בזמן הזה

בזמן שביתו ההיסטורי ביפו עובר שיפוץ, תיאטרון הסימטה ממשיך לפעום במלוא הכוח. במהלך חודש יוני הוא מעתיק...

מי תהום חוזרת לבמה – אופרה ישראלית מקורית על אהבה, זיכרון והתפוררות הזמן

לא מעט יצירות עוסקות בזיכרון. אחרות מבקשות לגעת באהבה. "מי תהום", האופרה הקאמרית המקורית מאת תמר שליט,...

עמיר "ג'נגו" רוסיאנו – 30 לילות רצוף

יש יוצרים שהקריירה שלהם נמדדת בלהיטים. יש יוצרים שנזכרים בהם דרך רגע אחד גדול. ג'נגו שייך לסוג...

מנהל האמנים בועז בן ציון הלך לעולמו

האיש שהפך את הייצוג למקצוע בן ציון נולד בשנת 1946 ועלה לישראל מבולגריה בילדותו. את דרכו בעולם הבידור...

ריטה חוגגת ארבעים שנה על הבמה בקיסריה

יש אמנים שמלווים תקופה. יש אמנים שמלווים דור. ריטה מלווה כבר ארבעה עשורים את המוזיקה הישראלית, ובקיץ...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

אינפקטד מאשרום בדרך לנמל יפו – הלילה הלבן מתחיל לקבל צורה

תוכניית לילה לבן 2026 עדיין נחשפת בהדרגה, אך כבר עכשיו מסתמן אחד האירועים המסקרנים של הלילה הארוך...

מנהל האמנים בועז בן ציון הלך לעולמו

האיש שהפך את הייצוג למקצוע בן ציון נולד בשנת 1946 ועלה לישראל מבולגריה בילדותו. את דרכו בעולם הבידור...

המדבר שוב קורא – פסטיבל INDIE DESERT חוזר לקיץ חמישי בכפר אלדד

פסטיבל INDIE DESERT 2026 חוזר לקיץ חמישי בלב הרי יהודה. במשך יומיים יתמלא כפר אלדד במוזיקה, טבע...

הלילה הכי רועש בעיר חוזר לקריית המלאכה עם עשרות הופעות חיות

פסטיבל הלילה האלטרנטיבי חוזר לקריית המלאכה והפעם הוא מגיע בגדול. עיריית תל אביב יפו מחברת בין "תרבות...

היכונו לפסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים ה-12

פסטיבל הג'אז הירושלמי חוזר למוזיאון ישראל פסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים חוזר בקיץ לשלושה לילות של מוזיקה וחופש. המהדורה...

פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר ומחבר בין צליל לקו

שלושה ימים של מוזיקה ישראלית, קומיקס ואנימציה בסינמטק הרצליה פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר לסיבוב שני ומביא חיבור מסקרן...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא