יום שישי, יוני 19, 2026

פסטיבל ג'אז בים האדום 2022

אחרי שנתיים של ציפייה גדולה – פסטיבל הג'אז הבינלאומי חוזר, לאילת והיישר לנמל! הלוקיישן הקלאסי של הפסטיבל תחת כיפת השמיים, עם סופ"ש שלם וגדוש בהופעות ובהפקות מקור של מיטב האמנים המובילים של זמננו – מהארץ ומהעולם.

נגן הבס, המאסטרו יוסי פיין, איש המוסיקה והמנהל האומנותי של הפסטיבל, אצר וחיבר בין אמנים מכאן ומשם לכדי שלושה ימים עם 18 (!) הופעות שלא תרצו לפספס.

אז מה צפוי לקהל שיגיע לפסטיבל?

לצד שמות מוכרים ואהובים שתמיד נפלא לפגוש שוב בפסטיבל, תכירו השנה לא מעט אמנים צעירים ועולים שמשמרים ומרעננים את סצנת הג'אז הישראלית והעולמית.

  • במהדורה ה-36 של הפסטיבל, הוא יפתח עם המופע של הסופר- הגרופ הישראלי THIRD WORLD LOVE, במופע איחוד חד פעמי ובלעדי לפסטיבל. אחרי כמעט עשור של היעדרות מהבמה – יונתן אבישי, אבישי כהן, עומר אביטל ודניאל פרידמן חוזרים לנגן יחד בנמל אילת.
  • אמן נוסף שינחת ויגיע היישר לפסטיבל הוא ג'ייקוב קולייר הלונדוני שמגיע אלינו בתקופת השיא שלו ובעיצומו של סיבוב הופעות עולמי עם 4 אלבומים ו-5 פרסי גראמי.
  • זוכה גראמי (3 ליתר דיוק) הפעם מארה"ב, קורי הנרי יעלה ויופיע עם הקלידים המפורסמים, במופע טריו שמחבר ג'אז עם נשמה.
  • בהפקה מקורית לפסטיבל יארח גידי גוב את אלון אולארצ'יק, עם ביצועים לא סטנדרטיים ללהיטים שכולנו אוהבים.
  • ונחתום את הפסטיבל עם מופע סיום פרי דמיונו של מאסטרו פיין המשלב מוסיקאים מכל הז'אנרים האהובים עליו-סופר גרופ שיתגבש בפעם הראשונה על במת הפסטיבל. בניצוחו יתארחו נטע ברזילי, נונו, אקו וכהן לחגיגה חוצת ז'אנרים של ג'אז עם היפ הופ וספוקן וורד.

 סייב דה דייט –  12 – 10 בנובמבר, נמל אילת

כל זאת לצד מופעים נוספים מרתקים ומעניינים. לכל הפרטים, לרכישת כרטיסים וחבילות אירוח באילת, לחצו כאן. לפייסבוק הפסטיבל לחצו כאן.

הכי חדשים

ליהי טולדנו בגילה וננסי: חמישה שירים, ערב אחד והרבה נשמה

, וש קליפים שנועדו לקדם שיר, יש הופעות שנועדו למכור כרטיסים, ויש יצירות שמבקשות לספר סיפור רחב...

קיץ של תנועה: מופעי המחול העצמאיים ממלאים את יולי ואוגוסט

חודשי יולי ואוגוסט מביאים עמם שורה של יצירות מחול ופרפורמנס חדשות ומסקרנות. חלקן חוזרות לבמה לאחר הצלחה...

אביב גפן מפוצץ את הפארק והקהל בעננים | נשף רוק 14

הדרך אל הנשף נשף רוק 14 היה מהמם. שילובים נדירים עם אורחים אהובים שזכינו לחוות עימם זריקה נוסטלגית...

תזמורת המהפכה שרה בצוותא

כשהזיכרון הופך לחומר חי יש מופעים שמסתיימים במחיאות כפיים חמות. יש מופעים שמשאירים אחריהם חיוך. ויש ערבים נדירים...

האוזן השלישית פותחת בית חדש, האוזן נשארת במקומה

יש מקומות שמוכרים מוזיקה. יש מקומות שיוצרים תרבות. האוזן השלישית שייכת לסוג השני. במשך עשרות שנים היא ליוותה...

שלמה והאנדלוסים: פטריק סבג פותח דלת חדשה לשיריו של שלמה ארצי

פטריק סבג אוהב לקחת סיכונים. צריך לא מעט אומץ כדי להיכנס אל תוך הקטלוג של שלמה ארצי....

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

היכונו לאירועי לילה לבן 2026

תל אביב-יפו תלבש לבן בלילה שבין חמישי לשישי, 25 ביוני, ותציע לתושבים ולמבקרים מסע תרבותי חוצה שכונות,...

פסטיבל מנופים 2026 יפתח את שערי ההכרה עם אמנות, מוזיקה ופרפורמנס ברחבי ירושלים

חמישה ימים של יצירה עכשווית יהפכו את ירושלים למרחב של מפגש בין אמנות, חברה וזיכרון יש פסטיבלים שמציגים...

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור, שידור חי מהשטח

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא