יום חמישי, יוני 11, 2026

אנדי וואטס – SuperGroove

שנתיים וחצי אחרי שהשיק את אלבומו הקודם "Blues on Fire" חוזר גיטריסט הבלוז אנדי ווטס עם פרויקט חדש באלבום " "SuperGroove" הכולל  10 שירים בהם משתף וואטס פעולה עם שורת אמנים ישראלים ובינלאומיים בהפקתו של האמן האמריקאי קני ניל ובהפצה בינלאומית תחת הלייבל Booga Music/ Vizztone, הנחשב למוביל בז'אנר הבלוז והרוק.

בין האמנים המשתפים פעולה עם אנדי וואטס נמנים דני שושן בשיר שכתב מיקי גבריאלוב במסגרת הצ'רצ'ילים, רוי יאנג, אליזה נילס, וריק אסטרין אשר קיים סבב הופעות בישראל ואירח את אנדי ווטס לצידו, ג'ו לואי ווקר אשר התארח במופע יחד עם וואטס בישראל לפני קצת יותר משנתיים.

כך אנדי וואטס על אלבומו החדש – "החלטתי להקדיש את האלבום לעיר תל אביב, עיר שמעוררת אותי ליצור מוזיקה. רציתי להצביע על העובדה שלמרות שהבאתי לארץ לאורך השנים אמנים מפורסמים רבים מרחבי העולם להופעות ולהקלטות באלבומים שלי, המוזיקה היא תמיד כחול לבן שנעשתה בישראל, ואני מקווה שקהילת הבלוז הבינלאומי תראה ותשמע שאנחנו יודעים לעשות בלוז איכותי גם כאן בישראל". האלבום החדש שלי הוא תמהיל של בלוז, בלוז רוק, ופסיכדלי , של שירים מקוריים לצד גרסאות מחווה לשירים שהעניקו השראה לאורך השנים." 

 

בין השירים באלבום: Blues of the month club אחד מהשירים המפורסמים של ג'ו לואיס ווקר שוואטס ביצע והקליט איתו לאורך השנים, בחידוש פה עם זמרת הבלוז הנפלאה אליזה נילס, השיר Burning Deep עם שירה נהדרת של המועמד לגראמי, ג'ו לואיס ווקר, והשיר החותם את האלבום, SuperNatural שכתב פיטר גרין מלהקת Fleetwood Mac שהלך לעולמו לפני כחודשיים"פיטר גרין תמיד היה בעל השפעה גדולה עלי  ועצוב שהוא נפטר לאחרונה", מוסיף וואטס "והשיר האחרון, באלבום, SuperNatural הוא מחווה לזכרו". את השיר הזה השיק אנדי וואטס גם במתכונת וידאו קליפ, צפו.

 

 

 

 

הכי חדשים

האהבה שרה אחרת

לקראת אירועי חודש ומצעד הגאווה אנחנו רגילים לחפש את ההמנון הגדול של השנה. את השיר שיכבוש את...

אחרי הדחייה בשל המלחמה פסטיבל ימי הפלמנקו חוזר לבמה

מה שהיה אמור להיפתח כבר בחודש מרץ נאלץ להמתין. המציאות הביטחונית והמערכה מול איראן עצרו גם את...

קיר זכוכית: לא על השואה אלא על החיים שאחריה

האם בשנת 2026 עדיין צריך לעסוק בשואה? נדמה שהתיאטרון הישראלי כבר השיב על השאלה הזאת. רק לאחרונה צפיתי...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

תמיר גל – דם זה לא מים

יש שירים שנולדים כדי להפוך ללהיט. יש שירים שנועדו לספר סיפור. "דם זה לא מים" של תמיר...

אחרי יום מלחמה מוזר השגרה חוזרת לצלילים – פסטיבל הג'אז בירושלים נפתח מחר

אחרי יום מלחמה מוזר שהכניס את המדינה למתח ולאי ודאות, התרבות מסרבת לשתוק. מחר ייפתח כמתוכנן פסטיבל...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

הערב הגדול של הרוק הישראלי – חמישה יוצרים, במה אחת ופס קול של כמה דורות

חמישה מהשמות שעיצבו את הרוק הישראלי נפגשים לערב אחד של להיטים ופס הקול של כמה דורות שלום חנוך,...

אינפקטד מאשרום בדרך לנמל יפו – הלילה הלבן מתחיל לקבל צורה

תוכניית לילה לבן 2026 עדיין נחשפת בהדרגה, אך כבר עכשיו מסתמן אחד האירועים המסקרנים של הלילה הארוך...

מנהל האמנים בועז בן ציון הלך לעולמו

האיש שהפך את הייצוג למקצוע בן ציון נולד בשנת 1946 ועלה לישראל מבולגריה בילדותו. את דרכו בעולם הבידור...

המדבר שוב קורא – פסטיבל INDIE DESERT חוזר לקיץ חמישי בכפר אלדד

פסטיבל INDIE DESERT 2026 חוזר לקיץ חמישי בלב הרי יהודה. במשך יומיים יתמלא כפר אלדד במוזיקה, טבע...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא