יום שלישי, מאי 26, 2026

התרגיל ביחסי ציבור של דניס לויד – ההופעה המתוכננת תתקיים בקיץ בהיכל מנורה מבטחים!!

פרס איגוד הדוברות ויחסי הציבור יוענק השנה (אם יש כזה דבר בכלל…) לצוות שעמד מאחורי ההכרזה על הופעתו של דניס לויד באוזן בר המתוכננת למחר בשעה שמונה בערב.

מלכתחילה חשדנו כי מדובר במשהו לא טבעי, החלל במועדון האוזן בר יכול להכיל על פי תנאי הרישוי בין מאתיים איש עד מאתיים וחמישים עם סופרים את תכולת הבר וחדרי הצפייה הצמודים, בפועל, אחרי פתיחת "איוונט" בפייסבוק ובהמשך ידיעה על המופע המתוכנן כאן באתר, הכריזו כמה אלפים על כוונתם הברורה להגיע (גואינג) ועוד כמה אלפים הביעו התעניינות בעניין (אינטרסטינג).

כן, גם אנחנו נפלנו בפח של המשווקים המבריקים, אפילו סגרנו מראש כי ידאגו לכך שנוכל להיכנס למועדון ולתעד, נאמר לנו כי דניס (ניר טיבור) לויד יתן הצהרה ואיזה גיג ברחבה בחוץ בפינת שדרות בן ציון והמלך ג'ורג' ולאחר מכן כולם יתכנסו למועדון להופעה.

לפני זמן קצר שיחרר האמן בעמודו הרשמי את ההודעה הבאה: "לפני שלוש שנים הופעתי בפעם הראשונה באוזן בר. תכננתי לחזור לשם כדי לשמח את המעריצים שלי בארץ ולהכריז על ההופעה הכי גדולה שלי עד היום בישראל. לאחר שהבנו שאלפי אנשים מתכננים להגיע, הרשויות המליצו לנו לבטל את האירוע באוזןבר כדי שחלילה אף אחד לא יפגע, לכן אין לנו ברירה אלא לבטל. אז במקום להכריז על גג האוזןבר, אני הכי מתרגש בעולם להזמין אתכם ואתכן להופעה שלי בהיכל מנורה ב-2.7.2020! מכירת כרטיסים מחר (18.12) בשעה 16:00.אוהב אתכם, ניפגש בהיכל ❤️"

בינתיים דאגו אנשי הניו מדיה של דניס לויד לעדכן את האיוונט לתאריך 2 ביולי 20202 ולשנות את המיקום להיכל ביד אליהו. מבריקים אתם, אסף, יובל, ניבי וכל השאר!!

כאמור מכירת הכרטיסים תיפתח מחר בבוקר כאן.

 

 

 

 

הכי חדשים

שירה זלוף כבשה את הבארבי

מי שנכנס אמש אל מועדון בארבי הבין מהר מאוד שמשהו השתנה סביב שירה זלוף. זו כבר לא...

אקסטזה בתנועה: בכורת "BOLERO X" הפכה את משכן האופרה לזירת פולחן מודרנית

משכן האופרה בתל אביב התמלא אמש באנרגיה יוצאת דופן. הקהל שהגיע לפרמיירה הישראלית של "BOLERO X" הבין...

קו רחוב – התרבות יורדת אל המדרכה במתחם בזל

הרחובות של מתחם בזל עומדים לקבל קצב חדש. עיריית תל אביב-יפו משיקה את "קו רחוב", סדרת אירועי...

המופע הבינלאומי The Beatles Symphony בדרך לישראל

 הפרויקט האמנותי הבינלאומי The Bestbeat, שמחזיר לחיים את רוח הביטלס, מגיע לישראל לשתי הופעות בליווי תזמורת סימפונית....

טלי אורן חוזרת לבילי שוורץ

עשור חלף מאז עלייתו של "בילי שוורץ". הקהל עדיין זוכר כל שיר וכל דמות. כעת המחזמר חוזר...

שלושים שנה בג׳ונגל

יש מופעים שנשארים בזיכרון הרבה אחרי ירידת המסך. “ספר הג׳ונגל” הוא אחד מהם. מאות אלפי ילדים גדלו...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

המדבר שוב קורא – פסטיבל INDIE DESERT חוזר לקיץ חמישי בכפר אלדד

פסטיבל INDIE DESERT 2026 חוזר לקיץ חמישי בלב הרי יהודה. במשך יומיים יתמלא כפר אלדד במוזיקה, טבע...

הלילה הכי רועש בעיר חוזר לקריית המלאכה עם עשרות הופעות חיות

פסטיבל הלילה האלטרנטיבי חוזר לקריית המלאכה והפעם הוא מגיע בגדול. עיריית תל אביב יפו מחברת בין "תרבות...

היכונו לפסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים ה-12

פסטיבל הג'אז הירושלמי חוזר למוזיאון ישראל פסטיבל הג'אז הבינלאומי ירושלים חוזר בקיץ לשלושה לילות של מוזיקה וחופש. המהדורה...

פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר ומחבר בין צליל לקו

שלושה ימים של מוזיקה ישראלית, קומיקס ואנימציה בסינמטק הרצליה פסטיבל אנימיקס מוזיקה חוזר לסיבוב שני ומביא חיבור מסקרן...

דוקאביב 2026 חוזר לתל אביב עם מבט חד על המציאות

פסטיבל דוקאביב חוזר לעיר עם נוכחות שמסרבת להתעלם מהמציאות. זו השנה ה-28 שבה הקולנוע התיעודי מתכנס למפגש...

ברי סחרוף מוביל את “מִדְבָּרִי” – לילה אלקטרוני תחת שמי המדבר

מִדְבָּרִי - כשהמדבר פוגש את הצליל יש לילות שמתחילים במוזיקה ונגמרים בחוויה. מִדְבָּרִי מכוון בדיוק לשם. ביום חמישי...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא