טרובדור הנשמה קודי צ'סנט מגיע לתל אביב

הזמר והיוצר האפרו אמריקאי קודי צ'סנט מגיע להופעה אחת במועדון בארבי בתאריך 23 באוקטובר כחלק ממסע הופעות בעקבות השקת אלבומו החדש – My Love Devine Degree. כל הפרטים.

קודי צ׳סנט הוא מוזיקאי המחבר את הצבעים והקולות של סגנונות ההיפ הופ, הסול, הfאנק, והרוקנ'רול. הוא פרץ לראשונה בשנת 2002 עם פרויקט הסולו הראשון שלו, אלבום כפול עם 39 שירים, ביניהם The Seed שהפך ללהיט עולמי. צ'סנט עושה היפ הופ פואטי, הנח על זרי ה-R&B והסול. הגיטרה העמוקה והג'אזית, קולו הייחודי וכתיבתו החדה מנפקים הופעה גרובית, ווירטואוזית ומרגשת.
אלבומו החדש My Love Devine Degree שיצא בתחילת השנה, חלחל אל סצנת ההיפ הופ של החוף המזרחי והתאים כמו כפפה לרוח התקופה האקטיביסטית של ארצות הברית באזוריה הליברליים. מעבר לפוליטיקה, המעבר של צ'סנט באלבומו החדש לביט-סול וסינת'-פאנק מאותתים על תקופה חדשה באבולוציה המוסיקלית של המפיק, הכותב והמבצע הענק שינחת כאן באוקטובר בפעם הראשונה.
עם מילים שדורשות צנזורה, גרוב חושני ולהקה עם קצב בשמיים מובטח ערב בטמפרטורה גבוהה, פריקת המתח עליכם. תנו לקולו ללטף אתכם ותתמסרו לגרוב של אמן הסול המהפנט שמגיע אלינו לראשונה לערב שכולו נשמה, נשמה.
מנהלה:
על הבאתו של קודי לארץ אחראי משרדו של המפיק שוקי ווייס. מכירת הכרטיסים החלה: 140שח בלבד במכירה המוקדמת. לחצו כאן לרכישה.
הכנה והאזנה, האלבום החדש
נגיעות של גאון
תגובה אחת