חברי להקת "החברים של נטאשה" הפליאו אמש בביצועים נהדרים של שירים מוכרים וטובים והקהל הרב שהגיע, שאני כמובן הייתי חלק ממנו, שיתף פעולה ושר איתם יחד את השירים, רקד ונהנה מכל רגע.

כולנו קיבלנו הערב אוירה טובה ושירים מצויינים כמו שיר הפתיחה –" פרדי על הבוקר", "עוד נגיעה", "על קו הזינוק", "עכשיו אני", "אני לא רוקד כשעצוב", וכמובן עוד שירים טובים שתרמו להנאה של הערב.



השיר "אם כבר לבד " ציין את סוף ההופעה אולם כמובן שהקהל ביקש הדרן אז לפני ביצוע ההדרן ,דוכין התבדח עם הקהל שהם כביכול יצאו ומיד חזרו… ואז הגיע אכן שיר הסיום המצוין- "נאמר כבר הכל" .



המופע אמש היה מופע שסגר את עונת הקיץ אחרי סבב הופעות מוצלח של האלבום "רדיו בלה בלה" שהחל לפני שנתיים . במהלך ההופעה ארקדי דוכין ומיכה שטרית שרו ביחד ולחוד והשלימו זה את זה. הם ספרו על תחילתה של הדרך ופרגנו ליזהר אשדות ודני בסן שבחנו אותם בתחילת דרכם ובזכותם הם הגיעו להופעות הראשונות שלהם בעיר הנוער , בסוף שנות ה – 80 ומשם – ההמשך ידוע.



אני באופן אישי נהניתי מאוד ובדרכי חזרה לא הפסקתי לשמוע שוב את השירים שמסתבר שלא ידעתי עד כמה התגעגעתי אליהם.
הנטאשות יחזרו לבמה באמפי שוני בתאריך 16 באוקטובר, כרטיסים ניתן להשיג כאן.
רגעים קסומים מהמופע שתועדו בידי הקהל, צילום יניב לוי

