יום רביעי, פברואר 11, 2026

פסטיבל סאנסט פותח עונה באמפי Max

פסטיבל סאנסט יוצא לדרך: אמפי Max המחודש בראשון לציון פותח עונת הופעות

באפריל הקרוב יושק בראשון לציון פסטיבל סאנסט, סדרת ערבי הופעות שיחלו כבר בשעות השקיעה וישלבו מוזיקה חיה, שיתופי פעולה חד-פעמיים וחוויית בילוי פתוחה. הפסטיבל יתקיים באמפי Max החדש, לשעבר הלייב פארק, ויהווה את אירוע הדגל הראשון במתחם לאחר חידושו.

פסטיבל סאנסט, המתקיים זו השנה השנייה, יציג שורה של מפגשים מסקרנים על במה אחת. בין המופעים המתוכננים: תיסלם והחברים של נטאשה בערב משותף, מירי מסיקה וקרן פלס במופע שקיעה, ערב רוקנרול עם כנסיית השכל, איפה הילד ומוניקה סקס, וערב סיום חגיגי שבו יארחו פול טראנק את נינט, תמיר בר את פלד ועמרי סמדר את ברי סחרוף.

לצד ההופעות יפעלו במתחם דוכני אוכל של שפים ומותגים מובילים, כחלק מחוויית בילוי הנפרשת משעות אחר הצהריים ועד הלילה. בימי חול המועד פסח יופעלו במקום דוכני מזון כשרים לפסח בלבד. פתיחת דלתות לכל מופעי הפסטיבל בשעה 18:00.

לוח מופעי פסטיבל סאנסט
5.4 – תיסלם | החברים של נטאשה
6.4 – מירי מסיקה | קרן פלס – מופע משותף
9.4 – כנסיית השכל | איפה הילד | מוניקה סקס
16.4 – ערב סיום הפסטיבל:
פול טראנק מארחים את נינט | תמיר בר מארח את פלד | עמרי סמדר מארח את ברי סחרוף

לחצו לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים

פסטיבל סאנסט מסמן גם את פתיחתו הרשמית של אמפי Max המחודש, שעבר בחודשים האחרונים שיפוץ מקיף בהשקעה של מיליוני שקלים. האמפי, האמפי הפתוח הגדול בישראל, עבר מיתוג מחדש ושדרוג משמעותי של חוויית הקהל במסגרת שיתוף פעולה בין קופת תל אביב לחברת כרטיסי האשראי Max.

בין השדרוגים המרכזיים: הרחבת מערך החניה מ-2,500 ל-4,200 מקומות, הכפלת דרכי הגישה והסבתן לכבישים דו-סטריים, הרחבת הבמה הקבועה לשטח של כ-220 מ"ר והתקנת קירות LED בהיקף של כ-1,000 מ"ר. בנוסף הוטמעו מערכות סאונד ותאורה חדשות, הוקמו מתחמי בר, עמדות מזון ושירותים חדשים ושודרגו המתקנים הקיימים במתחם המשתרע על פני כ-25,500 מ"ר.

לקוחות מחזיקי כרטיסי האשראי Max ייהנו מהנחות של 50-100 ש"ח לכרטיס להופעות באמפי ומהטבות ייעודיות נוספות, כאשר משרתי מילואים יהיו זכאים להנחות מוגדלות באירועים נבחרים, בהתאם לתקנון. לרגל חגיגות הפתיחה תינתן הנחה מיוחדת של 80 ש"ח לכרטיס ללקוחות Max למופעי פסטיבל סאנסט.

אמפי Max ייפתח רשמית כבר בסוף מרץ עם מופע קבלת שבת חגיגי של הפרויקט של רביבו וחברים, ועם פתיחת עונת הופעות חדשה שמבקשת למצב את המתחם המחודש כאחד ממוקדי התרבות והבילוי המרכזיים בישראל.

הכי חדשים

מארינה מקסימיליאן – לדבר

מארינה מקסימיליאן משחררת את לדבר, שיר חדש מתוך אלבומה הטרי "ריק בחלל", בהפקתו של גיא מנטש, וממשיכה...

ערב מחווה לקורין אלאל יוצא לדרך

המון ווליום ו toMix בשיתוף משפחת קורין אלאל מציגים ערב מיוחד לציון יום הולדתה ה71 של אחת...

יונתן דסקל – Changes

הסינגל Changes של יונתן דסקל פותח פרק חדש ביצירה שלו ומציב אותו בנקודת מפגש ברורה בין אלקטרוניקה...

חגיגה של מוזיקת עולם על בימת בית הקונפדרציה

בית הקונפדרציה בירושלים יעלה ביום חמישי 19.2.26 בשעה 20:30 מופע חגיגי במסגרת ליין המוזיקה שלו, ובמרכזו מפגש...

ובחרת בחיים – אירוע למתנדבי זק"א

אמש התמלא היכל התרבות תל אביב בקהל שהגיע לערב הוקרה מיוחד למתנדבי ארגון זק״א במסגרת המופע ובחרת...

עברי לידר חוגג 52 ומשיק EP חדש

עברי לידר חוגג 52 ומשיק EP חדש בשם אין לך מילה. כשנה אחרי אלבומו האחרון חלק לא...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

מתי כספי הלך לעולמו

המוזיקאי, הזמר, המלחין והיוצר מתי כספי נפטר היום בבוקר,  8 בפברואר 2026, בבית החולים איכילוב בתל אביב,...

ערוץ ההופעות "במה ישראלית" עולה ב yes

חברת yes משיקה ערוץ מוזיקה ישראלית חדש בשם "במה ישראלית", שישודר באפיק 201 ויוקדש כולו להופעות לייב...

ג'נסיס 2026 – חמש שנים של מוזיקה ישראלית

חמש שנים של ג'נסיס - החגיגה מתחילה פסטיבל ג'נסיס מציין חמש שנים של מוזיקה ישראלית מקורית, חמש שנים...

האירוויזיון חוגג 70 ויוצא לסבב הופעות קיץ באירופה

תחרות האירוויזיון, אחת התופעות המוזיקליות והתרבותיות המשמעותיות בעולם, חוגגת השנה 70 שנה, וממש לא בשקט. לצד תחרות...

פסטיבל החורף ה-8 של היכל התרבות יוצא לדרך עם 15 מופעים מקוריים בסופ"ש מוזיקלי

היכל התרבות תל-אביב מציין 68 שנים להקמתו עם פסטיבל החורף השמיני במספר, שיתקיים בין יום ד' 25.2.26...

הסדרה – "רשת מרגלים" עלתה לצפייה ביס

ביום רביעי בשבוע החולף התקיימה הקרנת טרום בכורה חגיגית לפרק הראשון מתוך שמונה בסדרה הטלוויזיונית "רשת מרגלים"...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא