כשהוא עושה את דרכו לקראת יציאתו של אלבום הסולו הרביעי שלו – "מים על הסלע" המגיע שבע שנים לאחר האלבום הקודם, משיק הבוקר איש להקת מוניקה סקס ומוזיקאי יוצר בעצמו, יהלי סובול, את שיר הנושא של האלבום – "מים על הסלע. קדמה לשיר זה יציאת הסנונית הראשונה בשיר – "איש חזק איש חלש". גם שיר זה נכתב, הולחן ואף הופק מוזיקלית בידי יהלי סובול.
האלבום החדש מגשים חלום ישן של יהלי, לנגן ולהקליט לייב יחד את כל הלהקה וללכוד רגע בזמן, תמונה, עם מינימום התערבות ומניפולציות מחשב. כך קרא יהלי לחברו הטוב, המוזיקאי והגיטריסט עוזי "רמירז" פיינרמן, שמצידו הביא עימו את הלהקה איתה הוא מנגן בשנים האחרונות – המתופף איתמר ויינשטין, הבסיסט גלעד לוין, הקלידן תומר צוק ומתן כספי בכלי הקשה.
כך יהלי סובול על השיר החדש – "שמח להוציא היום את ׳מים על הסלע׳, שיר הנושא מתוך אלבום הסולו החדש שלי שייצא בחודש הבא. כמו כל האלבום, השיר הוקלט לייב עם חבורת נגנים נפלאה, באחד הסשנים היפים שהיו לי בחיים. שימו אוזן. בחרתי במים על הסלע לשיר הנושא של האלבום כי בשבילי הוא מדבר על שאלות שלא עוזבות אותי בזמן האחרון. כמה השתנינו בשנה האחרונה? מה אנחנו יודעים בכלל על השינוי הזה? ולאיזה כיוון אנחנו הולכים מכאן?״.
יהלי סובול יחגוג את יציאת האלבום החדש במופע שיערך בתאריך 11 בפברואר במועדון גריי בלונדון מיניסטור תל אביב. הוא יארח את חמי רודנר ואת שרי זק לוי. כרטיסים זמינים כאן.

