הזמרת יוצרת גל דה פז משיקה שיר חדש – Long Nails מתוך שיתוף פעולה בינה לבין שתי יוצרות – ג׳ני פנקין ושקד מילר, השיר הוא מחווה למלכות האר אנד בי של שנות התשעים.
בשיר החדש Long Nails שחוגג את אמנות הציפורניים, המסר של גל מבקש להזכיר כי למרות שיש לא מעט שחור ואפור בחיינו, על כל אחת ואחד למצוא את מקור השמחה והצבעוניות הפרטי שלה/ו בחיים. גם אם זה משהו פשוט וטריוויאלי כמו ציפורניים יפות וצבעוניות שעוטפות את הפיד המדכא בזמן שאנחנו גוללות מכותרת לכותרת. שלושת היוצרות מככבות בקליפ המלווה לצד הדראג קווין ואמנית הציפורניים – Elita Wintour.
כך גל עם יציאת השיק, קצר ולעניין – "שיר חדש עם אירוח מהאגדות של שתי נשים שהן היסטריה"![]()
האלבום החדש של גל דה פז – Very That, אשר יראה אור בתאריך 6 בספטמבר, מציג לקהל צד של גל דה פז שטרם הכיר ומוציא לאור את דיוות הפופ הפנימית שבה, החל מהמוזיקה, דרך המראה ועד הסטיילינג. על ההפקה המוזיקלית אחראי ישגב דותן .(Lucille Crew) האלבום יושק בהופעה חגיגית עתירת אורחים שתתקיים בתאריך -21.9 במועדון הבארבי, בהם בין השאר לוסיל קרו ודה פז בנד, ג'ני פנקין, שקד מילר, מקהלת גוספל ועוד הפתעות.

