יום רביעי, אוקטובר 28, 2026

Garden City Movement – Never on time

אלבומם החדש של צמד המוזיקאים יוני שרוני ורועי אביטל המוכרים לכל בטייטל Garden City Movement יצא לאור. האלבום כולל 13 רצועות מוזיקליות שנכתבו, הולחנו והופקו על ידם.

האלבום החדש מגיע אחרי שהלהקה סללה לעצמה דרך וכבשה פסגה אחרי פסגה מזה יותר מעשור כשהם מופיעים על במות הפסטיבלים הגדולים בעולם, זוכים לביקורות מצוינות במגזיני מוזיקה הנחשבים בחו"ל, השירים שלהם התנגנו בסדרות טלוויזיה מצליחות, פרסומות, ובשנה האחרונה נכלל אחד משיריהם בפסקול הרשמי של משחק המחשב הפופולארי פיפ"א 22 – Summer Night" אותו הם גם ביצעו בפתיחת מירוץ הפורמולה 1 בסינגפור.

האלבום החדש מציג את הסאונד האהוב באור חדש ורענן יותר כשהם חוזרים לפעילות אחרי הפסקה ארוכה, ולא בכדי. האלבום החדש נוצר בצל מחלת הסרטן שיוני לקה בה ונרפא, בעיצומן של התמודדויות אישיות מורכבות, וגם שינויים במבנה הלהקה יואב סער שהיה הצלע השלישית עזב את הלהקה מתוך בחירה אישית, ומאז הם נותרו כצמד.

באלבום מספר שיתופי פעולה עם מוזיקאים ויוצרים מקשת רחבה ומגוונת של סגנונות המוסיפים מצידם את התבלינים הייחודים שלהם אל תוך הקוקטייל המטורף שרועי ויוני רוקחים כאן. רק רשימת השמות מעוררת התפעלות למגוון והוורסטיליות המוזיקלית – : נינט טייב , ברי סחרוף, הילה רוח, ג'ני פנקין, ספי ציזלינג, דרימקאסט, עדן לדין ועוד.

הסנונית הראשונה מתוך האלבום הייתה שיתוף הפעולה עם הילה רוח בשיר – Bad Feeling

שיתוף פעולה מוזיקלי נוסף שהם שיחררו לפני יציאת האלבום המלאה היה השיתוף עם נינט בשיר – Spinnin'

עם יציאתו של האלבום החדש מצהירים יוני ורועי – "אנחנו מרגישים שבאלבום החדש, בהפקה ובכתיבה של 'Never On Time' הצלחנו להביא את עצמו ולהעביר את חווית החיים שלנו בצורה הכי אותנטית וכנה. האלבום הזה הוא יומן, יומן הניצחונות והמאבקים שלנו, תיעוד של החיבור שלנו לעולם, דרך המוזיקה, בייחוד עכשיו".

הופעת השקה חגיגית לאלבום תתקיים במוצ"ש 24.8, במועדון בארבי נמל יפו |  כאן כרטיסים

הכי חדשים

נוסטרדמוס, איינשטיין והגולם נפגשים על הבמה

מה משותף לנביא העתידות נוסטרדמוס, למדען אלברט איינשטיין ולגולם מפראג? לכאורה, לא הרבה. אלא שהכוריאוגרפית נדיה טימופייבה...

חמישים שנה, U2 שוב כובשת את המגרש

יש להקות שהזמן הופך אותן לזיכרון נוסטלגי, ויש כאלה שממשיכות לכבוש פסגות חדשות. חמישים שנה אחרי שהחלו...

כשהפוליטיקה נכנסת לפלייליסט

נתחיל בכך שלא אביע כאן היום עמדה פוליטית (אשתדל...). במקום זאת, אנסה לגעת בשירים שעשו זאת במקומי....

11 אלף איש לא טועים: הבזלת מנגנת

מי אמר שצריך להגיע לתל אביב כדי ליהנות מהשורה הראשונה של המוזיקה הישראלית? פסטיבל "צלילי בזלת" בקצרין...

דורון בוטניק בשביל צדדי אל אלוהים

דורון בוטניק מעולם לא הלך בתלם. הכרתי אותו לפני יותר מעשור בסצנת האינדי של דרום תל אביב,...

נובמבר רוקד: אהבה, כאב וזהות

חודש נובמבר מביא לבמות המחול בישראל שורה של יצירות מסקרנות. אהבה ואובדן, זהות ושייכות, גוף ונפש עומדים...

השאר תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

רביד כחלני אוצר בענבל: ארבעה אמנים, ארבעה מופעי סולו

החזון של רביד כחלני ממשיך להתפתח בחודש אוגוסט האחרון דיווחתי כאן על המהלך החדש של רביד כחלני במרכז...

וולוו V-SOUNDS: תל אביב מתמלאת במוזיקה ביום שישי

תל אביב מתכוננת ליום שישי מוזיקלי במיוחד. אירוע VOLVO V-SOUNDS מבקש להפוך כמה ממוקדי הבילוי המוכרים בעיר...

בין הקלפי לרחבה: פסטיבל PACOFEST מציע בחירה אחרת

יש משהו מסקרן במפגש שבין גלריה לאמנות לבין רחבת ריקודים. מצד אחד, יצירות שמבקשות מהצופה להתבונן, לחשוב...

כשהקולנוע פוגש את הרוקנ'רול בנמל יפו

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שהמוזיקה שלהם ממשיכה להתנגן בראש שנים אחר כך. לפעמים...

לחזור לאור: כשהמוזיקה מתגייסת להצלת חיים

שירים שיכולים לעשות את ההבדל יש ערבים שבהם המוזיקה מעניקה לנו הנאה, התרגשות וכמה שעות של בריחה מהמציאות....