יום חמישי, אוקטובר 29, 2026

בוטלו כל המופעים שתוכננו להערב בעקבות מתקפת הפתע על ישראל

על פי התכנון הערב אמורים להתקיים מספר אירועים מרובי קהל בשטחים פתוחים תחת כיפת השמיים, בראש ובראשונה אירוע בפארק הירקון, המופע השני של ברונו מארס אליו צפויים להגיע שישים אלף רוכשי כרטיסים, חגיגת הקפות שניות ברחבת המוזיאון ובית האופרה בתל אביב עם ברי סחרוף, עצרת המחאה השבועית בצומת קפלן ודרך בגין שם תוכננה הופעה קצרה של להקת תיסלם.

כך נמסר לפי זמן קצר מחברת לייב ניישן ישראל המפיקה את הופעתו של ברונו מארס – "Live Nation מפיקי המופע של ברונו מארס בישראל מסרו שהם מחכים להוראות פיקוד העורף. האומן ומנהליו מעודכנים במתרחש וממתינים גם הם להנחיות"

במידה ויהיו עדכונים בתחום נביא אותם לכאן.

עדכון – כוח קפלן מודיעים על ביטול ההפגנה שתוכננה להתקיים הערב בכיכר הדמוקרטיה בתל אביב:
מחזקים את צה"ל ואת כוחות הביטחון העושים את מלאכתם בשעה קשה זו ומייחלים להשבת השקט והביטחון.

עדכון – תיאטרון יפו מודיע על ביטול פסטיבל הצגות הילדים ה- 17 שהיה אמור להתקיים היום בוטל. – "קהל יקר ואהוב , לצערנו, עקב ההסלמה הבטחונית לא יתקיים היום הפסטיבל. מקווים לשקט ושלום. צוות תיאטרון יפו"

עדכון – הנהלת תיאטרון הבימה מודיעה על ביטול ההצגות הערב – "בעקבות המצב הבטחוני – הצגות התיאטרון הלאומי הבימה הערב לא יתקיימו, הנהלת התיאטרון פועלת בשיתוף עיריית תל אביב יפו ופיקוד העורף לגבי המתרחש וקוראת לכולם להישמע להנחיות"

עדכון – "בשל המצב הבטחוני, בתי הקולנוע של רשת "לב" יהיו סגורים היום. במידה והזמנתם כרטיסים, הרשת תיצור קשר בימים הקרובים לקבלת זיכוי. אנחנו עוקבים אחר המצב ונעדכן בנוגע בהמשך היום במידה ויהיה שינוי."

עדכון – "הנהלת זאפה מעדכנת כי כל מופעי קבוצת זאפה לא יתקיימו היום. מקבוצת זאפה נמסר "אנו מייחלים לימים בטוחים ומחזקים את צה"ל וכוחות הבטחון. ליבנו עם כוחות הבטחון וכל אזרחי ישראל"

עדכון – "Live Nation מעדכנת : הופעתו של ברונו מארס בישראל שתוכננה להתקיים הערב מתבטלת. כל רוכשי הכרטיסים להופעה יקבלו החזר כספי אוטמטי לכרטיס האשראי שבאמצעותו בוצעה הרכישה ."

עדכון – "הודעת משרד התרבות והספורט – עקב המצב, המשרד מודיע כי כל גופי ומוסדות התרבות והספורט מנועים מלקיים כל פעילות בשעה זו ולבטל את כלל האירועים הצפויים ברחבי הארץ. אנא הישמעו להוראות פיקוד העורף."

עדכון – "ההקפות הערב בוטלו עקב המצב! נמשיך לעדכן לגביי המשך השבוע, אנחנו שולחים חיזוקים לתושבי הדרום ומאחלים לימים שקטים. שמרו על עצמכם ❤️ בארבי"

 

 

הכי חדשים

שעות לפני מנורה: מי העלים את איתי לוי מהאינסטגרם?

יש ימים שבהם הכול אמור לעבוד כמו שעון. האורות מוכנים, הנגנים נערכים, אלפי כרטיסים כבר נמכרו והקהל...

מאיכילוב ועד הפרלמנט הגרמני: המוזיקה חוצה גבולות

יש מי שמגיע לאולם קונצרטים כדי לשמוע מוזיקה, ויש מי שהמוזיקה צריכה להגיע אליו. ילד המאושפז בבית...

פעם ספסרים, היום בוטים: מי גונב לנו את הכרטיסים?

יש דברים שהזמן משנה רק את הצורה שלהם, לא את המהות. פעם היו אלה ספסרים בשר ודם. לא...

כל העיר יודעת: איתי ומור כובשים את מנורה

יש משהו מרגש בלפגוש אמנים בתחילת הדרך, לעקוב אחר הצעדים הראשונים שלהם, ואז לראות אותם כובשים במות...

ללכת שבי אחריו: רובין וויליאמס מפנה את הבמה ליחזקאל לזרוב

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שמלווים אותנו שנים בזכות הרעיונות שהותירו אחריהם. "ללכת שבי...

מקיסריה לבית המדרש: בר צברי, בניה ברבי ועמיר בניון

רק לפני ימים ספורים עמד בר צברי על במת אמפי קיסריה וחגג את מופע הבכורה שלו במקום....

השאר תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

פעם ספסרים, היום בוטים: מי גונב לנו את הכרטיסים?

יש דברים שהזמן משנה רק את הצורה שלהם, לא את המהות. פעם היו אלה ספסרים בשר ודם. לא...

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

רביד כחלני אוצר בענבל: ארבעה אמנים, ארבעה מופעי סולו

החזון של רביד כחלני ממשיך להתפתח בחודש אוגוסט האחרון דיווחתי כאן על המהלך החדש של רביד כחלני במרכז...

וולוו V-SOUNDS: תל אביב מתמלאת במוזיקה ביום שישי

תל אביב מתכוננת ליום שישי מוזיקלי במיוחד. אירוע VOLVO V-SOUNDS מבקש להפוך כמה ממוקדי הבילוי המוכרים בעיר...

בין הקלפי לרחבה: פסטיבל PACOFEST מציע בחירה אחרת

יש משהו מסקרן במפגש שבין גלריה לאמנות לבין רחבת ריקודים. מצד אחד, יצירות שמבקשות מהצופה להתבונן, לחשוב...

כשהקולנוע פוגש את הרוקנ'רול בנמל יפו

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שהמוזיקה שלהם ממשיכה להתנגן בראש שנים אחר כך. לפעמים...