ישי ריבו, מתיאטרון תמונע אל המדיסון סקוור גרדן
הזמר והיוצר ישי ריבו פתח את השבוע מול 14 אלף צופים באולם הכי נחשב בניו יורק, צפו בתיעודים ברשתות

הישג בלתי מבוטל של הזמר והיוצר האמוני ישי ריבו, מי שרק לפני תשע שנים חגג את יציאת אלבום הבכורה שלו במופע צנוע בתיאטרון תמונע מול כמה עשרות צופים וצופות, הופיע ביום ראשון באולם של המדיסון סקוור גרדן בניו יורק אל מול 14 אלף צופים שמלאו את ההיכל העצום כשהוא מארח לצידו את חבריו הזמרים אמיר דדון ועקיבא. הדיווחים על המופע ההיסטורי זרמו לארץ והתפרסמו בשלל אתרי החדשות של העולם היהודי האמוני.
מדובר בנקודת ציון בקריירה המוזיקלית של היוצר והזמר, זאת אחרי שכבר הופיע ברחבי העולם באולמות חשובים ונחשבים ביניהם לפני שנתיים בהיכל O2 arena בלונדון, בתיאטרון KINGS THEATRE בניו יורק ובאולם של תיאטרון מוגדור בפריז.
אסופת התיעודים מהמופע הגדול ברשתות החברתיות
כך ישי ריבו סיכם את החוויה בניו יורק – "וואו..מה זה היה שם אתמול?!?! היו רגעים שחוויתי איתכם חוויה חוץ גופית. אני עד עכשיו מרחף לי טפח מעל הקרקע. זכינו להתוועד לשמוח להתרגש לדמוע ולרקוד יחד, וכל זה במדיסון סקוור גרדן!!(וואלה עדיין לא קולט) כנראה שבזכות חי׳ אלול התאריך הקדוש הזה בו נולדנו המאורות הגדולים של החסידות הבעל שם טוב ובעל התניא, קיבלנו סיעתא דישמיא מיוחדת עליונה מאוד, כי אין לנו באמת יכולת לתפוס את זה בשכל.. תודה בורא עולם! תודה לאור דוידסון המנהל שלי שהלך עם זה עד הסוף וכל הצוות המוכשר והמטורף שהגיעו איתנו מהארץ (47 אנשי צוות!!). ללהקה המושלמת הזאת שניגנה את הנשמה שלה, וגרמה לחלל הספוג הזה בהיסטוריה להדהד כמו שלא הידהד מעולם. תודה לאשתי יעל, מתנה שלי שבאה ונתנה לי כלכך הרבה כח של ברכה ואהבה. תודה לעקיבא ואמיר דדון שקודם כל חברים שלי, ובלי קשר זמרי על חלל. וכמו שדדון אמר אתמול: "היה אולם מלא בעולם מלא." עפנו לשמיים יחד!! בנוסף תודה ענקית ליהודי שהוא השראה ענקית וקידוש ה׳ מהלך- אברהם פריד, שכיבד אותי ואת הקהל בנוכחותו ובספונטניות ביצענו את אבינו מלכינו של בעל התניא זצ״ל צמרמורות!! תודה ליעקב אסרף הכשרון שלא נגמר, שביים את כל מה שקרה על המסכים ועבד ימים ולילות לצל טל פריד הגאון על התאורה, בתוך כל הלוז המטורף שלו.חודשיים של עבודה והרבה לילות לבנים, שחלקם עברנו יחד בחידושים ודיוקים עד לאן שיד הדימיון משגת. באמת שהשמיים הם הגבול תודה לאורי גת על הסאונד המופלא שלא מעט אנשים באו ואמרו לי שזמן רב לא שמעו כזה דבר במקום. לשחר בן מאיר שחיבר קצוות כלכך מורכבים של חזרות ותיאומים והכל בקוליות ובנחת, יה מלך! יש עוד ים אנשים שאני חייב להם המון על ההתמסרות הטוטלית שלהם לערב הזה וכן זאת לא קלישאה לומר שבלעדיהם זה לא היה קורה. ואתם , אחרונים חביבים ואהובים 14.000 נשמות יפות ומגוונות מארצות הברית מחוצה לה וגם לא מעט מארץ הקודש. חוויתי רגעים שהרגשתי שזכינו והפכנו לאחד. אני אוהב אותכם מכל הלב ושוב אלף תודות. ישי"
עם חזרתו ארצה ממשיך ישי ריבו את מסע ההופעות שלו, בתאריך 13 בספטמבר בבריכת הסולטן בירושלים שם יארח את נתן גושן ובתאריך 20 בספטמבר באמפי בקיסריה שם יארח את ברי סחרוף.
כרטיסים כאן