חדשות בינלאומיותחדשות הסצנה
כולל וידאו

עדן בן זקן תתארח בהופעתה של כריסטינה אגילרה

השתיים יבצעו יחדיו את השיר Hurt, כל הפרטים

לפני זמן קצר נודע כי עדן בן זקן תתארח בהופעתה המתוכננת של הזמרת כריסטינה אגילרה שתיערך בלייב פארק ראשון לציון בתאריך 10 באוגוסט בהפקת לייב ניישן ישראל .

השתיים יבצעו יחד על הבמה את הבלדה האהובה של כריסטינה Hurt, אותו ביצעה בן זקן באודישן המיתולוגי שלה בתכנית הריאליטי המוזיקלית אקס פקטור.

כך עדן בן זקן על ההזמנה להתארח – "אני מתרגשת לקראת שיתוף הפעולה עם כריסטינה אגילרה, אחת הזמרות הגדולות בעולם. זה עוד רגע מרגש עבורי בדיוק בשנה בה אני חוגגת עשור, ואני בטוחה שזו תהיה חוויה מדהימה עבור שתינו.״

לייב ניישן מודיעה שלמופע זה נותרו כרטיסים אחרוניםhttps://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M

 

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: