יום שישי, ספטמבר 11, 2026

פסטיבל יפוג'אז במחווה ללהקות הרוק הגדולות

השנה חוגג פסטיבל יפוג’אז שבע שנות פעילות, הפסטיבל יתקיים בבית ציוני אמריקה בתל אביב בסוף השבוע שבין 13 עד 15 באוקוטובר, ובמסגרתו יתארחו 70 נגני ג’אז מרחבי העולם – מארה”ב, פינלנד, הולנד, איטליה, קנדה, אוסטריה, אירלנד, תורכיה וישראל ויתקיימו שלל הופעות אשר יוקדשו למחוות ג'אז לשירים ובלדות הרוק של כמה מלהקות הרוק הגדולות של כל הזמנים.

את הפסטיבל יפתח המופע של יהודה עדר ותזמורת הג'אז של תל אביב במחווה ללהקת תמוז, המופע בניהולו המוזיקלי והעיבודים של עמיקם קימלמן יאחר את הזמרת חן לוי.

מופע נוסף בערב הפתיחה יוקדש לשירי להקת הקצפת המיתולוגית – עדי רנרט עם אייל תלמודי, אברי בורוכב ויונב הלוי יארחו את הזמרת האיטלקיה פרנצסקה סורטינו ונגן הטרומבון מאירלנד פאול דיוניס.

ביומו השני של הפסטיבל, יום שישי, יתקיימו שללל הופעות החל משעות הבוקר המאוחרות ( 11:00) ועד הערב (22:00) עם מחוות ללהקות הרוק – רד הוט צ'ילי פפרז, קולדפליי, אנימלז, דם יזע ודמעות, רדיוהד והדלתות.

ביום שבת ימשך הפסטיבל עם עוד שישה מופעים שיוקדשו ליצירותיהן של הלהקות – פוליס, איגלז, הרולינג סטונז, קווין ולד זפלין.

את התפסטיבל יחתום מופע אשר יוקדש לשירי להקת הביטלס ובהשתתפותם של  המנהל המוזיקלי ונגן הבס גיל זהר, המנהל האמנותי של הפסטיבל עמיקם קימלמן בסקסופון, המתופף רו י הולן ויחד עימם שורת אורחים מעבר לים – Kalevi Louhivuori (פינלנד) בחצוצרה, Francesca Sortino (איטליה) בשירה, Paul Dunlea (אירלנד) טרומבון, Alison Young (קנדה) סקסופון, Uraz Kivaner (תורכיה) בפסנתר, John Arman (אוסטריה) בגיטרה, Daniel Ian Smith (ארה"ב) בסקסופון, Mike del ferro (הולנד) בפסנתר.

לחצו לרכישת כרטיסים ופרטים נוספים.

 

 

הכי חדשים

בירה, נשירה ובית אחד ביפו

איך חותמים שנה עברית? מתחילים מול הים, ממשיכים עם מוזיקה ומסיימים בקפיצה המונית. תחילה מגיעים לנמל יפו...

Jaffa Fest חוזר, והפעם הוא נשאר לאורך השנה

ג׳אפה פסט - Jaffa Fest, פסטיבל התיאטרון הבינלאומי של תיאטרון גשר, חוזר אל הבמות ביפו. הפעם הוא...

השם כבר עזר: אודיה מסמנת את הנשיות והאמוניות הישראלית החדשה

ארבעה חודשים בלבד חלפו מאז שהזמרת אודיה הוציאה את האלבום המלא ״השם יעזור״. כעת היא חוזרת עם...

אחרית הימים כבר הגיעה, והיא הצחיקה עד כאב

העולם עמד להיגמר, ומדינת ישראל חיפשה פתרון מהיר. לא מקלטים, לא הסכמים ולא תוכנית מדינית. הממשלה קראה...

שלושה ימים, שלושה מחזות זמר

חופשת סוכות הקרובה תקבל בהיכל התרבות תל אביב צליל תיאטרלי במיוחד. התיאטרון העברי ירכז שלוש הפקות מוזיקליות...

שנה שנייה, במה גדולה יותר: תיאטרון toMix חושף רפרטואר חדש

שנה חלפה מאז השקת תיאטרון toMix, והקבוצה כבר מסמנת את היעד הבא. הבוקר חשפו מנהלי התיאטרון את...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

פטיפון משיקה מועדון חברים חדש למוזיקאים

מאז שהתקליט התמוסס בין רגליו של הדיסק, עולם המוזיקה עבר כמה גלגולים. בהמשך כמעט נעלם גם הדיסק...

פרנק־אן־פורטר עזב את הטירה – טים קארי הלך לעולמו

השחקן והזמר הבריטי טים קארי הלך לעולמו בגיל 80. מנהלתו אישרה כי מת בשלווה בביתו בלוס אנג׳לס....

כששופן פוגש את ריו: אמיתי קורץ מצא את הסמבה שהסתתרה בתוך הקלאסיקה

ישנם רעיונות מוזיקליים שאפשר להסביר במשך דקות ארוכות. אחרים זקוקים לכמה שניות בלבד כדי לגרום לחיוך. קחו...

עוף החול יוצאת מג׳נסיס: הבמה הופכת לפסטיבל עצמאי ב־toX ראשון לציון

יש רגע שבו במה מפסיקה להיות רק במה. היא מפתחת אופי, קהל ואפילו קצב חיים משלה. זה...

איתי לוי מסמן וי על הבארבי

יש במוזיקה הישראלית כמה במות שהשם שלהן מספר סיפור עוד לפני שנדלק האור הראשון. מנורה מסמן כוח...

רעש לבן: שתים עשרה שעות של רוקנרול בקיסריה

הרוק הישראלי לא נעלם, הוא פשוט חיכה למתחם גדול וליום ארוך במיוחד. פסטיבל ״רעש לבן״ מבקש להעניק לו את הבמה הזאת בדיוק. ביום שישי, 9 באוקטובר, המארגנים יפתחו את שערי מתחם Zone Festival בקיסריה. מהצהריים ועד חצות יזרמו שם שתים עשרה שעות של רוקנרול. אנשי toMix אספו לדבריהם את כל מי שמעיר את השכנים. הם […]

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא