הופעות בינלאומיותסיקור הופעות
וכעת בחיפה – לילה באופרה
מופע עם שלושה זמרי טנור איטלקיים בליווי תזמורת האופרה הקאמרית ומקהלה, האופרה הגיעה לחיפה, היינו שם.

פרויקט ייחודי ובינלאומי של תזמורת האופרה הקאמרית מאשדוד בניצוחו של המנצח בעל השם העולמי דן רפופורט יחד עם מקהלת גתית אירח את שלושת זמרי הטנור האיטלקיים הנחשבים לחשובים והטובים מבין זמרי הטנור בעולם האופראי – רוזולינו קלאודיו קרדילה, מנואל רודריגז רמירו וגבריאלה מנג'יונה במופע חגיגי בו בוצעו קטעים מיצירות אופראיות מוכרות ביניהן – ריגולטו ולה טרוויאטה של ורדי, לה בוהם של פוצ'יני, ועוד שירי אופרה שהפכו כבר מזמן לנכסי ברזל בעולם הקרוס אובר הפופולארי.





המופע בהפקתם של אגואיסט הפקות ומיוזיק ביזנס התקיים אמש באודיטוריום בחיפה והוא ימשיך במסגרת הסבב לערים נוספות ברחבי הארץ (כל הפרטים כאן).
אין ספק שמופע שכזה רק מחזק את התחושות כי הנה אנחנו חוזרים בצעד בטוח לשגרה התרבותית
היי. שם המקהלה שהופיעה במופע ״ לילה באופרה״ בתאריך ה 09/03/2022 באודיטוריום חיפה הוא : מקהלת גתית-Gittit CHOIR Haifa . אתם כתבתם בסיקור מקהלת מעיין. שנו את שם המקהלה כי מקהלת גתית היא זו שהופיעה. בידקו את בתכניה.
תודה, תוקן.