מופע יום ההולדת של ורד פיקר
המוזיקאית ורד פיקר במופע סולו עם הפסנתר בקפה תיאטרון הקאמרי

ורד פיקר, קלידנית, מפיקה מוזיקלית ויוצרת ותיקה העוסקת גם בניהול מוזיקלי בשלל הפקות מיוחדות בתיאטרון הקאמרי, לקחה אמש את האולם של קפה התיאטרון בקומפלקס של הקאמרי למופע אינטימי.
בדרך כלל את ורד ניתן לתפוס בשולי או בחלק האחורי של הבמה כשהיא מלווה אמנים אחרים עם הפסנתר, הפעם תפסה ורד את קדמת הבמה, נצבת בפרונט כזמרת המלווה את עצמה עם הקלידים, בפעם האחרונה שורד ניצבה בעמדה הקדמית היה זה כאשר השיקה את אלבום הבכורה שלה – "או שזה מתוק" בתיאטרון תמונע לפני כעשור.
התירוץ למופע הסולו היה ציון יום הולדתה ה -50. אולם גיל זה רק מספר, ורד הפליאה במהלך המופע כשהיא מנגנת על הפסנתר החשמלי ושרה שלל ביצועים בפרשנות אישית לשירים שכבר הפכו לסוג של המנונים ביניהם שירים של בילי ג'ואל, קרול קינג, סטיבי וונדר ואפילו אלטון ג'ון, זאת לצד קלאסיקות תוצרת הארץ של שמות כסשה ארגוב, משה וילנסקי ואלונה טוראל.