טיפקס עם נוי פדלון – מה יש לך ?
שיתוף פעולה חייכני ועולץ של חברי להקת טיפס והזמרת נוי פדלון - "מה יש לך?", צפו

להקת טיפקס והזמרת היוצרת נוי פדלון משיקים היום שיר חדש – "מה יש לך?", אשר נכתב והולחן בידי נוי עצמה עם טקסט ראפ שהביא קובי אוז, בהפקה מוזיקלית של רון בקאל ושאולי יצחק.
הכל החל לפני כמה חודשים כאשר נוי פדלון פנתה לקובי אוז ושלחה לו את השיר "מה יש לך?". קובי התלהב מהשיר, הרגיש שהוא מאוד "טיפקסי" ומיד נענה בחיוב להצעה לשתף פעולה.. התוצאה הכייפית שלהם כאן לפניכם..
כך קובי אוז על החיבור הטרי – "כפרה על המוכשרת הזאת. בשבילי נוי מייצגת דור רענן של פופ איכותי לפנים!"
ואילו נוי פדלון מספרת – "לא יודעת איך להסביר לכם את ההרגשה כשיש לידך אנשים כאלו. בשבילכם זו להקת טיפקס, בשבילי הם סופר סטארס ברמות. כל חייהם עברו כל כך הרבה במות, קהל, להיטי ענק, אולפנים, כמה ניסיון ואני הכרתי אותם בתור ילדה חולמת, שרה את השירים ואומרת "וואו. הלוואי ש..". פתאום נוי החולמת הפכה מבצעת, כל השיעורים בבית הספר שהראש שלי לא היה שם, כל אסיפות ההורים ששמעתי על הפוטנציאל הלא ממומש, אף אחד לא ידע להגיד לי שיש דבר כזה שנקרא הגשמה עצמית. מזל שפשוט היה חזק ממני. הקול לא הפסיק לשיר והעיפרון לא חדל לכתוב. האצבעות נמשכו לפסנתר ולגיטרה וניגנו כל הזמן. בגיל 27 זכיתי לכתוב דואט שאני כל כך גאה בו ולעמוד לצד הכישרונות האלו ביחד איתם".
על הקליפ אחראי הבמאי עומר אלוני.