המופע של חמי רודנר וערן וייץ
מופע השקת אלבום המחווה ליצירה הישראלית "חי שירים" של חמי רודנר וערץ וייץ במרכז ענב

תקופת ההתכנסות אשר נכפתה על כולנו במהלך השנה האחרונה, יחד עם המעבר להופעות אינטימיות בחצרות, גגות או מרפסות, בדרך כלל עם כלי נגינה מעטים, עם הרבה טעם אקוסטי, הובילו את המוזיקאים והיוצרים חמי רודנר, הרוקר של להקת איפה הילד, וחברו ערן וייץ להקליט גרסאות אקוסטיות ביתיות לשירים ישראלים מוכרים ואהובים, 18 עשר במספר, שירה וגיטרות אקוסטיות.

אמש התקיים מופע ההשקה לאלבום שיצא לאור לפני כחודש. המופע נערך במרכז ענב לתרבות בפני קהל ולפניו התקיים מופע פתיחה עם אביגיל קובארי. לצידם של חמי וערן מצטרף המוזיקאי ונגן הגיטרה כפיר בן ליש ובמהלך המופע מצטרפת כאורחת המוזיקאית והיוצרת רונה קינן.

בפתיחת המופע פנה חמי לקהל וסיפר על הפרויקט, אשר נולד כתגובה אינסטינקטיבית לשנת 2020, שנת הקורונה על כל הכרוך בכך במיוחד ההצטמצמות לדלת אמות, המעבר למופעים קאמריים, אקוסטיים ואינטימיים, כל אלו הובילו את חמי וערן לקחת אתנחתא מסויימת ולחזור לשירים הקלאסיים שהם אוהבים ולתת להם פרשנות עירומה ונקיה.



זה היה ברור שמעבר לשירי אלבום המחווה יבצע חמי גם משיריו המוכרים ביניהם "גאולה", "מה שעובר עלי" ובדואט עם רונה את "לבן בחלום שחור".
הנה כמה רגעים מתוך המופע