פסטיבל הג'אז בים האדום יתקיים בנובמבר 2020
הפסטיבל חוזר השנה עם מהדורת סתיו במקום הקיץ, החל תהליך ההתנעה, כל הפרטים

אמנם עדיין לא ניתן לנקוב בשמות של הטאלנטים אשר יובילו את הפסטיבל אולם כבר הוכרז כי הפסטיבל, אשר השנה יהיה על טהרת המוזיקאים המקומיים וללא אורחים מחו"ל, במיוחד בשל השלכות מגיפת החורף שעברנו, יתקיים השנה בסוף השבוע שבין 12 עד 14 בנובמבר 2020 ב"פארק הטרמינל" שיפתח במקומו של מתחם שדה התעופה הישן באילת ויחבר את האירוע קרוב יותר לעיר ולמלונות. את הפסטיבל ינהל השנה המוזיקאי יוסי פיין אשר שיחרר את ההצהרה הבאה – "זאת זכות גדולה ואני שמח ונרגש ועוד יותר מתרגש, כי השנה הנוכחית תוקדש כולה לאומנים ישראלים. יש לנו כל כך הרבה אומנים מעולים, הגיע הזמן להתגאות במה שיש, ויש הרבה. יהיה כיף גדול."

בהודעות שהוציאו הגופים המעורבים ושותפים בהפקה הייחודית הובעה תקווה חזקה כי השנה עם כל הנסיבות הפסטיבל יהיה מוצלח לא פחות מבעבר.
סגן וממלא מקום ראש עיריית אילת ויו"ר תאגיד התיירות העירוני – אלי לנקרי: "משבר הקורונה כפה עלינו מציאות שונה ואת המשבר הזה החלטנו להפוך להזדמנות. שינינו את המועד, שינינו את המקום אבל נמשיך לשמור על איכות הפסטיבל ואף נשדרג אותו ונהפוך גם אותו לבינלאומי. נשמח כמו תמיד לראות את אוהבי הג'אז ואת המוני ישראל נהנים מפסטיבל מוסיקלי משובח ומהשפע שמציעה העיר אילת בחופים, באטרקציות, במקומות הבילוי ובמרכזי הקניות, כי הכי מתאים עכשיו אילת".
מנכ"ל תאגיד התיירות, יוסי חן: "34 שנות ג'אז לפסטיבל הכי וותיק בארץ שהוא ללא ספק גם פסטיבל הדגל של אילת.הפסטיבל הועתק השנה לפארק הטרמינל החדש הממוקם בשטח השדה המתפנה שהוא למעשה לב העיר ויפתח את עונת החורף הקייצי שלנו. אני מזמין אתכם לבוא ולהינות ממופעי שקיעה מרהיבים אל מול הרי אדום וים סוף, להאזין למוסיקת איכותית שתתנגן בכל רחבי העיר ולצאת ולבלות במוקדי התיירות השונים בעיר וסמוכים למיקום הפסטיבל להנאתכם. אני מבקש לנצל את המקום להודות בשם העיר אילת למנהל המוזיקלי אלי דג'יברי על שנים רבות ומדהימות בהן הוביל את הפסטיבל אומנותית לגבהים חדשים ועל שהפך חבר יקר לעיר. ולברך את המנהל המוזיקלי הנכנס יוסי פיין.
הפקת הפסטיבל: "אנו נרגשים לתכנן את פסטיבל ג'אז קיץ הוותיק והאהוב ומחכים לשובם לעבודה של, המפיקים, עובדי הבמה, אנשי הסאונד, התאורה נהגי ההסעות, המאבטחים, הנגנים הזמרים, היוצרים וכל מרכבי הפאזל של עולם התרבות והאירועים שהם שותפינו לדרך."
נעים לזכור – האירועים אשתקד ובכלל
;