יום שני, אוקטובר 26, 2026

החלה מכירת הכרטיסים למופע המשותף של ריטה ורמי

כמעט עשרים שנה חלפו מאז ראה אור המופע המשותף של ריטה ורמי. השניים הנמנים על בכירי פס הקול הישראלי, נחשבים לפרפומרים, מבצעים, יוצרים ומגישים בעלי תרומה יקרה לרפרטואר הישראלי. כל אחד בזכות עצמו, וכמובן בזכות שיתוף הפעולה המצויין שלהם יחדיו.

בשנת 2001 יצאו ריטה ורמי לסיבוב הופעות, שכלל מגוון להיטים מקריירות הסולו שלהם. כידוע, השניים עבדו בשיתוף פעולה לאורך כל השנים – רמי הפיק ועיבד את שני אלבומיה הראשונים של ריטה ולאחר מכן, היה מעורב בכתיבה ובעיבוד של שירים נוספים. סיבוב הופעות זה נחרט בלב רבים, כאחד המופעים המרגשים, המוצלחים והמרהיבים, שעלו על הבמות בישראל.

בעקבות המופע המצליח, ראה אור האלבום 'המופע המשותף' שהוקלט בהופעות החיות השונות. אלבום זה, יצא על גבי דיסק כפול ונכללו בו 24 שירים. האלבום מכר למעלה מ-150,000 עותקים, זכה באלבום פלטינה משולשת ונחשב לאחד מהאלבומים הישראלים הנמכרים ביותר בכל הזמנים.

קיץ 2020 עומד בסימן איחוד בימתי מרגש ליצירות המופת של השניים. מופע האיחוד עתיד להיות המופע הגדול של הקיץ ויתקיים למספר חודשים בלבד. כאמור השניים מאחדים כוחות  ויוצאים לסבב הופעות בקיץ. ההופעות הראשונות נקבעו לתאריכים 25 ו- 27 ביוני בלייב פארק בראשון לציון. מכירת הכרטיסים מתחילה כעת, בשלב ראשון ללקוחות בנק הפועלים עם הטבה יחודית. לרכישה לחצו כאן.

כך ריטה על המופע המשותף – "במופע רמי ואני נחגוג את היצירות המשותפות שלנו. זכינו ששירים שלנו הפכו לפסקול החיים של אנשים רבים. המוסיקה נצחית ומנצחת את מהמורות החיים. מחכה בהתרגשות".

גם רמי לקראת המופע – "ההתרגשות גדולה גם בפן האישי וגם בפן המקצועי. אחרי 20 שנה ריטה ואני נעלה יחד על הבמה ואיתנו יעלו כל הילדים המוסיקליים שלנו בהפקה מיוחדת שאנחנו עובדים עליה בימים אלו".

כיף לצפות ולהיזכר מחדש..

 

 

 

הכי חדשים

אלכס ליבק: האיש שלימד אותי להתבונן

מהעיתון אל קירות המוזיאון בשנות השמונים זנחנו, כמו רבים אחרים, את "מעריב" ואת "ידיעות אחרונות". את מקומם תפס...

מי באמת אשם? פיטר גריימס מגיע לאופרה

מה קורה כאשר חברה שלמה מחליטה שאדם מסוים אשם, גם כשהעובדות מספרות סיפור אחר? האם חשד הופך...

בוי ג'ורג' שולף עוד הפתעה: עופר ניסים מצטרף לחגיגה

נראה שבוי ג'ורג' לא מתכוון להסתפק בנוסטלגיה ללהיטי האייטיז. כוכב הפופ הבריטי, שישוב לישראל בתחילת נובמבר לשתי...

שחר אבן צור ופיטר רוט משחררים את החיות

מי שמכיר את שחר אבן צור מהבמות של מוניקה סקס, יודע היטב שמדובר במוזיקאי שלא נח לרגע....

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

השמש עולה מהסהרה: גיל רון שמע וחיים לרוז משיקים את SHAMS PROJECT

יש משהו מרתק במוזיקאים שבוחרים לעזוב את האולפן הממוזג, את המחשבים ואת הנוחות המוכרת, כדי לחפש השראה...

השאר תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

רביד כחלני אוצר בענבל: ארבעה אמנים, ארבעה מופעי סולו

החזון של רביד כחלני ממשיך להתפתח בחודש אוגוסט האחרון דיווחתי כאן על המהלך החדש של רביד כחלני במרכז...

וולוו V-SOUNDS: תל אביב מתמלאת במוזיקה ביום שישי

תל אביב מתכוננת ליום שישי מוזיקלי במיוחד. אירוע VOLVO V-SOUNDS מבקש להפוך כמה ממוקדי הבילוי המוכרים בעיר...

בין הקלפי לרחבה: פסטיבל PACOFEST מציע בחירה אחרת

יש משהו מסקרן במפגש שבין גלריה לאמנות לבין רחבת ריקודים. מצד אחד, יצירות שמבקשות מהצופה להתבונן, לחשוב...

כשהקולנוע פוגש את הרוקנ'רול בנמל יפו

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שהמוזיקה שלהם ממשיכה להתנגן בראש שנים אחר כך. לפעמים...

לחזור לאור: כשהמוזיקה מתגייסת להצלת חיים

שירים שיכולים לעשות את ההבדל יש ערבים שבהם המוזיקה מעניקה לנו הנאה, התרגשות וכמה שעות של בריחה מהמציאות....

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא