יום שישי, יוני 12, 2026

סיון טלמור – מופע השקת האלבום

סיון טלמור משיקה את אלבומה השלישי – Immigrants of Lace עם אורחים מיוחדים – גל ניסמן, גבע אלון ואבישי כהן, יום שלישי ה-11.6, בארבי תל אביב. תומר וניקה גילת חזרו מהמופע עם החוויה, המראות והקולות.

סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת
סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת

את סיון טלמור יצא לנו לראות לראשונה לפני כשנתיים וחצי כחלק מהמגה גרופ Moses Project. אינדינגב 2017 ואנחנו מצלמים פרייסטייל – רצים בין במה לבמה, נדחפים בקהל ומנסים לחוות כמה שיותר הופעות, יום שישי בערב והרחבה של במת הפיל מלאה לחלוטין, הצלילים האלקטרונים האלגנטים של גיא מוזס ממלאים את המקום ואז עולה בחורה רזה בסרבל צהוב ושיער בצבע תואם, בהתחלה לא התייחסנו, אבל שסיון התחילה לשיר הבנו שמאחורי הבחורה הדקיקה הזאת מסתתר קול גדול.

סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת
סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת

דרך ארוכה עברה סיון טלמור עד להוצאת האלבום השלישי, וכל צעד היה משמעותי בהתפתחות המוזיקלית שלה, ילדות כשחקנית-זמרת, להקה צבאית, בית ספר רימון ואחריו גם השתתפות בריאלטי "The Voice", שיתופי פעולה עם רן דנקר ועלי בוטנר באלבום "שווים", עם גיא מוזס כחלק מההרכב "Moses Project”, עם ארי גורלי וגל ניסמן בערבי מחווה לליאונרד כהן, דואט סופר מצליח – "Like a stone" עם גל ניסמן וחברי Full Trunk וגם כאמור שני אלבומים – הראשון – "לונה פארק" יצא ב-2012 בסמוך לתוכנית "The Voice" בהפקתו של יוני בלוך והאלבום "Fire" , אלבומה השני שיצא ב-2016 בהפקתו של אורי וינוקור (Coolooloosh) שגם הפיק לה את אלבומה החדש והשלישי במספר.

חזרנו לבארבי ולהופעה המדוברת, קרוב לעשר בלילה וההופעה אוטוטו מתחילה, הבארבי לא מפוצץ אבל מלא בקהל איכותי וגם לא מעט מוזיקאים שבאו לראות ולפרגן, עשר ודקה מתחילים, האורות נדלקים מלווים ב"וואוו" ארוך מהקהל, כן עוד ראיון גאוני לעיצוב במה עם 4 מסגרות תאורה שיצרו מנהרת אורות צבעונית. אנחנו ישר מתחילים עם הסינגל המוצלח "Falling" הראשון שיצא מהאלבום החדש וגם לווה בקליפ מסוגן מאוד, לבן אך אפל כמו השיר עצמו – “If I ever had one good thing in my life, I’d probably drop it and bury it in ground alive”, ואחריו ממשיכים עם שירי האלבום החדש, “Smile” "Magic heart" וגם הסינגל המרגש והמצוין "Sad Heart".

סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת
סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת

ממשיכים עם הפתעה, לא, לא עוגה או פרחים אלא הופעת אורח, כבר חשבנו שלא יהיו כאלו כי פירסומי ההופעה לא הזכירו אפילו את המילים "וגם אורחים חגיגיים מיוחדים". אז עכשיו אנחנו רגועים, גל ניסמן והבוזוקי עולים לבמה לבצע ביחד עם סיון את הדואט "Like a stone", היינו שם לפני שנה וחצי שהדואט הזה בוצע לראשונה על אותה במת הבארבי אבל זה לא הפריע לנו להתרגש אפילו לא טיפה פחות.

סיון וגל, בארבי. צילום ניקה גילת
סיון וגל, בארבי. צילום ניקה גילת

עכשיו שראינו שיש את גל אנחנו נחכה גם לאורחים נוספים, הבנו את הטריק, יש עוד רק לא מגלים לנו מי, עוד כמה שירים והנה אורח מספר 2, גבע אלון שבתקופה האחרונה הוא וסיון טלמור עובדים על פרויקט משותף ואת השיר Echoes, סנונית ראשונה מהפרויקט זכינו לראות בפעם הראשונה מבוצע בהופעה.

סיון וגבע. בארבי. צילום ניקה גילת
סיון וגבע. בארבי. צילום ניקה גילת

שגבע ירד לאחר שני שירים אנחנו נשארים עם סיון והחידוש שלה לשיר “Summer son” שלTexas, במקור שיר פופ קצבי אבל בעיבוד של וינוקור-טלמור השיר מקבל קצב אחר לחלוטין ואיתו גם שינוי קונספט ועלייה בסף הרגש, השורה "Before you take my heart reconsider" מחלחלת.

סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת
סיון טלמור, השקה, בארבי. צילום תומר גילת

אורח שלישי ומאוד מכובד עולה על הבמה, החצוצרן אבישי כהן שמסתובב יותר בעולם מבישראל עשה גיחה מפתיעה לארץ המולדת וגם ביקור על הבמה של סיון וכמתבקש שיר הנושא מאלבומה השני "Fire" היה השיר שנבחר לביצוע המשותף ואנחנו חוזרים שוב אל אותו צליל חצוצרה של אבישי שגם ליוה את הקלטות האלבום.

אורח, אבישי כהן, חצוצרה. צילום ניקה גילת
אורח, אבישי כהן, חצוצרה. צילום ניקה גילת

מתקרבים לקראת סיום, וזה בדיוק הזמן להקפיץ את הקהל לפני שיורדים להדרן, שני שירים מהאלבום החדש, שני סינגלים מוצלחים – "Fight or Flight" הגרובי והשיר "Dancing" הפופי והנוצץ שגם זכה למפגן אורות צבעוני ביותר.

הגענו להדרן והפעם קצת יותר באקוסטי, שני שירים לחתום את ההופעה, הראשון ""Lost Soulואחריו שיר הנושא של האלבום החדש – "Immigrants of Lace" שאליו כמו בגירסת האלבום הצטרף אבישי כהן לעוד קצת מהחצוצרה הקסומה שלו, בדיוק האקסטרה טעם שאנחנו צריכים כדי לסיים את הערב המוצלח הזה.

סיון טלמור והלהקה, בארבי. צילום תומר גילת
סיון טלמור והלהקה, בארבי. צילום תומר גילת

סיון טלמור – מופע השקת האלבום Immigrants of Lace
סיון טלמור – שירה וגיטרות, אורי וינקור – בס, אלון לוטרינגר – גיטרות, שחר חזיזה – תופים ויעל סלינגר – קלידים.

לחצו לצפייה בגלריית התמונות המלאה מהמופע

קטעי וידאו מהמופע

הכי חדשים

אידיוט! – הזיות של מטייל בודד

הסיפור שמאחורי הסיפור מעטים מכירים את אורי רוסו בשמו, למרות שמיליוני מאזינים ברחבי העולם כבר פגשו את היצירה...

לילה של מילים וצלילים – הספרייה הלאומית חוגגת את שבוע הספר עם מחווה חד פעמית ליונה וולך

חודש יוני מזוהה כמעט באופן אוטומטי עם שבוע הספר העברי. ברחבי הארץ מוקמים דוכני הספרים המוכרים, הסופרים...

ליעד ברוידא – Transcreations

אם אתם גוללים באינסטגרם או בטיקטוק, יש סיכוי שכבר שמעתם את ליעד ברוידא. גם אם לא ידעתם...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

כשהחלום ניצח את הכאוס: "Köln 75" חושף את האישה שהצילה את הלילה ששינה את הג'אז

כאשר ישבתי אמש באחד האולמות של סינמטק תל אביב וצפיתי ב"Köln 75", הסרט שמחזיר אל סיפורו של...

פסטיבל בלוז כנעני חוזר

פסטיבל בלוז כנעני חוזר הקיץ עם מהדורה שלישית ועם צעד משמעותי קדימה. האירוע יתקיים ב 27 באוגוסט...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

תומר גילת
תומר גילתhttps://www.tomer-gilat.com
יליד רחובות שעבר לרמת גן , עורך מוזיקלי ו-DJ בעבר אמן, מעצב ומנהל קראיטיב בהווה. צלם מוזיקה, כתב ומנהל מגזינים דיגיטליים.

מבזקים

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

קרן אן שרה סרז' גינסבורג – ערב מיוחד בסדרת "השתקפויות"

בתאריך 29 ביוני תעלה הזמרת והיוצרת הבינלאומית קרן אן לבמת האופרה הישראלית למופע מיוחד במסגרת סדרת "השתקפויות" של...

הערב הגדול של הרוק הישראלי – חמישה יוצרים, במה אחת ופס קול של כמה דורות

חמישה מהשמות שעיצבו את הרוק הישראלי נפגשים לערב אחד של להיטים ופס הקול של כמה דורות שלום חנוך,...

אינפקטד מאשרום בדרך לנמל יפו – הלילה הלבן מתחיל לקבל צורה

תוכניית לילה לבן 2026 עדיין נחשפת בהדרגה, אך כבר עכשיו מסתמן אחד האירועים המסקרנים של הלילה הארוך...

מנהל האמנים בועז בן ציון הלך לעולמו

האיש שהפך את הייצוג למקצוע בן ציון נולד בשנת 1946 ועלה לישראל מבולגריה בילדותו. את דרכו בעולם הבידור...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא