יום ראשון, יוני 21, 2026

החלום של עפיה

מושיק עפיה חוגג את השקת אלבומו החדש "ביום שאחרי" השבע עשר במספר במופע שמח במיוחד במועדון רדינג 3 בנמל תל אביב. חמישי, 06.09.2018. נכחו רקדו ותיעדו – יובל ושילי אראל.

שנתיים לאחר השקת אלבומו הקודם "חצי חיים" חוזר מושיק עפיה אל מועדון רדינג 3 בקצהו הצפוני של נמל תל אביב כדי לחגוג את יציאתו של אלבומו החדש "ביום שאחרי", סיבה טובה למסיבה עם צלילים הנעים בין חופיו של הים התיכון.

אלבומו החדש "ביום שאחרי" לא מפגר אחרי סימני הזמן, הוא כולל בסך הכל תשעה שירים שכתבו עבורו והלחינו שורת מכובדת ומגוונת של יוצרים, כותבים, מלחינים ומפיקים מוזיקליים ביניהם מצויים שמות כאסף צרויה, מאור תיתון, אופיר כהן, יניב הדר ועוד. האלבום מהווה מעין מראה עכשווית עם טעם נכון ובמידה הראויה של צלילים ושירים הנעים בין העליצות והשמחה לבין הרומנטיקה, העצב והנשמה, בקו הזמן הנוכחי מושיק עפיה משחרר מתחת ידיו אלבום ימתיכוני ראוי ביותר.

אמש התמלא המקום אל תוך השעות המאוחרות של הערב לקראת המופע הצפוי של מושיק עפיה שכמובן דאג להזמין את חבריו לצילומי הסדרה הטלוויזיונית "היחידה" בה הוא מככב בעונה האחרונה, חברים מהסדרה "המירוץ למיליון" ובמקביל לדאוג שחברים רבים וטובים שלו יגיעו כדי לשמוח, ואכן אמש הייתה שמחה גדולה במועדון, כאשר מושיק מלווה בהרכב נגנים עשיר וצמד זמרות ליווי הגיש לקהל הרב שורה ארוכה של להיטים משלל אלבומיו כשהוא משלב בין לבין מחרוזות חפלאיות מרקידות לצד בלדות עטויות עצב טורקי קלאסי (מה שמכונה בעגה שלנו "שירי עצב והבנה"…) הוכיח בפעם המי יודע כמה כי הוא, מושיק מצוי בשורה הראשונה של הזמרים והמבצעים הימתיכוניים מכל בחינה וזווית. בין לבין הספיק לרדת מהבמה ולפסוע בין חוגי החברים שמלאו את המועדון, לשיר יחד איתם או להזמינם לבמה כדי להצטרף אליו בדואטים, אין ספק כי חפלה שמחה היא שם נרדף למופע של מושיק עפיה, על כל החגיגה הזו ועל הפקתו של האלבום כמו גם המופע אחראית "נופר הפקות" בניהולו של רענן נגר.

לחצו לצפייה בגלריית תמונות מהמופע, צילום שילי אראל.

וידאו

 

 

 

הכי חדשים

יובל רפאל ב־New Day: ערב של ניצחון, אהבה ועוצמה ברדינג 3

אחרי שייצגה את ישראל באירוויזיון 2025, סחפה את אירופה, זכתה במקום הראשון בהצבעת הקהל ובמקום השני הכללי,...

תרבות אגודה: כך החזיר אותי בוי ג'ורג' ארבעים שנה לאחור

וo ktהשבוע צפיתי בסרט הדוקומנטרי "בוי ג'ורג' ומועדון התרבות" בערוץ הדוקו של יס. הסרט מחזיר למסך את...

בני אסתרקין – תקשיב בן

הראפר והיוצר בני אסתרקין חוזר לפעילות מוזיקלית עם השיר החדש "תקשיב בן". זהו שיר חדש לאחר תקופה...

לנקות את הראש: מי שמנקה את הלכלוך יודעת גם מאיפה הוא מגיע

יש משהו משמח במפגש עם מחזה ישראלי מקורי. במיוחד בתקופה שבה במות רבות נשענות על עיבודים ותרגומים....

אינדינגב 2026 חוזר למדבר עם חגיגות 20 שנה וליינאפ מסקרן

הפסטיבל האהוב חוזר למתכונת המלאה אינדינגב ישוב למצפה גבולות בין 15 ל 17 באוקטובר 2026. השנה יציין הפסטיבל...

שפי ישי מחזיר את "אהבה ושנאה" אל קדמת הבמה

בצהרי יום שישי התכנסו חובבי מוזיקה, אספני תקליטים ומאזינים ותיקים בחנות הדגל של האוזן השלישית בתל אביב....

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

אינדינגב 2026 חוזר למדבר עם חגיגות 20 שנה וליינאפ מסקרן

הפסטיבל האהוב חוזר למתכונת המלאה אינדינגב ישוב למצפה גבולות בין 15 ל 17 באוקטובר 2026. השנה יציין הפסטיבל...

היכונו לאירועי לילה לבן 2026

תל אביב-יפו תלבש לבן בלילה שבין חמישי לשישי, 25 ביוני, ותציע לתושבים ולמבקרים מסע תרבותי חוצה שכונות,...

פסטיבל מנופים 2026 יפתח את שערי ההכרה עם אמנות, מוזיקה ופרפורמנס ברחבי ירושלים

חמישה ימים של יצירה עכשווית יהפכו את ירושלים למרחב של מפגש בין אמנות, חברה וזיכרון יש פסטיבלים שמציגים...

לאורך הליטני – צוותא מצדיעה לדני ליטני בערב מחווה מיוחד ליום הולדתו ה-83

ערב אחד יחבר על במה אחת את חבריו של דני ליטני ואת אוהבי המוזיקה הישראלית. ב-30 ביוני...

לבונטין 7 חוגג 20 שנה – "לילה לא שקט" ישתלט על מוזיאון תל אביב

אחרי עשרים שנות פעילות שהפכו אותו לאחד ממוקדי היצירה החשובים בישראל, מועדון לבונטין 7 יוצא מהרחוב המוכר...

מצעד הגאווה חוזר – אלה הכוכבים שיחתמו את החגיגה בפארק צ'ארלס קלור, שידור חי מהשטח

יותר משלושה עשורים חלפו מאז צעדו המשתתפים הראשונים במצעד הגאווה בתל אביב בשנת 1993. מאז הפך האירוע...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא