חדשות הסצנה

חוגגים יום הולדת 11 ללבונטין 7 בפסטיבל הופעות

זמנו של הפסטיבל השנתי המציין את יום הולדתו של המועדון האלטרנטיבי הוותיק הגיע, משיקים פסטיבל, כל הפרטים.

יום הולדת 11 ללבונטין 7
יום הולדת 11 ללבונטין 7

כבר שנים שלבונטין 7 תופס מקום חם בלב של כל חובב מוזיקה ותרבות בארץ. במהלך 11 שנות קיומו, מועדון ההופעות שברחוב הקטן בתחילת אלנבי הפך למוסד תל אביבי מבוסס ואהוב – מרכז אשר מושך אליו בעקביות קהלים מכל קצוות הקשת התרבותית העצומה בארץ. קשה לחשוב על אמן או להקת רוק, אינדי, פאנק, מטאל, פולק, ג'אז, אלקטרוני ומה לא בעצם, שלא עלו בשלב כלשהו בקריירה לבמת הלבונטין. שתי הופעות בכל ערב, ביניהם גם פסטיבלים, מחוות ועוד ועוד, במשך 11 שנים – עשו אתם את החישוב. עם האווירה היחידה במינה של מרתף ההופעות, הסאונד המעולה והקהל האיכותי שנמשך לכאן באופן טבעי, לא פלא שאמנים רבים רואים בלבונטין 7 כבית. כבר אי אפשר לספור את כמות הערבים החד פעמיים והבלתי נשכחים שהתרחשו בין קורותיו.

כבכל שנה יולי מסמן את חגיגות יום ההולדת של הלבונטין, ואתם מוזמנים להצטרף ולחגוג יחד עם אנשי המועדון  11 שנים של מוזיקה מעולה ב-11 ימים ולילות של הופעות חגיגיות במיוחד. גדולי אמני ולהקות האינדי בארץ, ענקי הפואטרי סלאם של המדינה כמו גם כמה וכמה אמנים גדולים ומוערכים שבאים כל הדרך מחו"ל, יבקרו ויופיעו במהלך 11 ימי החגיגות – ובהם גם 3 ימים של מרתון הופעות היסטרי, אינטנסיבי ומסחרר שבמהלכו יופיעו בזה אחר זה השמות הבאים: נעם רותם, טליה אליאב, אביגייל רוז, יהוא ירון, טל גורדון, הדס לחר, הנוקמים 2, החית ועונשו, Trust a lady, מיכל לוטן, עינב ג׳קסון כהן, רונית רולנד, אבי עדאקי, רגל סברס, הדרה לוין, עדי קשת כהן, רם אוריון, Bucharest, Sivan Levy, פלורה, The Driers, טל רמון, נילי פינק ודניאל ספיר, אנטיגונה רקס, VANNA, קמילה, שרון קנטור, מאי לביא, עדי שחם, CUB, קובארי, מיקה שדה.

התוכניה המלאה לעיונכם, לכם נותר רק לבחור מתי להצטרף ולהתרגש.

 

 

 

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: