יום חמישי, אוקטובר 29, 2026

שירי קולבים

רשמים חטופים ממופע בכורה של פאולה ולשטיין באוזןבר, ברזומה הלהיט –  Play with Me המככב בקמפיין הפרסומי של אופנת קסטרו, ושיר נוסף שהושק הבוקר – Two  Stars המככב בפרסומת עם בר רפאלי וציון ברוך. , קולבים ושירים. 23.04.203, נכח, צילם תיעד ומדווח – יובל אראל.

פאולה ולשטיין. צילום: יובל אראל
פאולה ולשטיין. צילום: יובל אראל

אז מה גורם או מוביל את המוסיקאים לצוץ עם להיטים שמהווים פס קול לפרסומות מסחריות, לרוב כאלו המבקשות מיתוג צעיר ותוסס? קרוב לוודאי שחשבון הבנק. עולם המוסיקה לא קל, לא כולם מצליחים לפרוץ אל הצמרת ולהיחשף לקהל רב שאף ירכוש את שיריהם או כרטיסים להופעות, עסק לא קל כלל וכלל.

את פאולה ולשטיין לא הכרתי ומעולם לא שמעתי עד שהובא לידיעתי כי שיריה מהווים את פס הקול לפרסומות של אופנת קסטרו, נו זו האופנה המלבישה את עובדות המשרדים והבחורים הסחים. בקסטרו, או יותר נכון בגוף שפרסם את מוצריהם עושים עסקים טובים עם מוסיקאים, קודם התחילו עם רוסו וויינברג, הצמד שבדרך אגב הופיע הערב במקביל להופעתה של פאולה באוזןבר לא רחוק משם בשפאגט שבנחלת בנימין, מופע אקוסטי, גם להם יש מניה בפרסומות של קסטרו. לא שעיני צרה כלל, גם הרכב האינדי שמינדי אחד יותר מידי – one, two many הצליח לשרבב שיר באחת מהפרסומות של קסטרו, כאמור, השיר השני של פאולה שימש לפס קול הפרסומת בה מככבים בר רפאלי וציון ברוך למותג המשקפיים  CAROLINA LEMKE.

פאולה באוזןבר. צילום: יובל אראל
פאולה באוזןבר. צילום: יובל אראל

מי זו פאולה? פאולה ולשטיין היא פסנתרנית, גיטריסטית, יוצרת וזמרת, בוגרת רימון ומוזיקאית הזכורה לרבים מהתכנית "כוכב נולד 7", אליה נבחרה כשצוות התכנית נסע לארה"ב  והביא אותה במיוחד ארצה.

פאולה מימשה את חלומה כאשר לפני תשע שנים חצתה את האוקיינוס והגיעה לניו יורק. שם הצליחה להשתלב בתחום תעשיית המוסיקה ורשמה לעצמה הופעות במקומות כמועדון הג'אז המיתולוגי בניו יורק Blue Note, ב- RockWood ובפסטיבלים במילווקי ו- CMJ. פאולה הספיקה לעמוד על בימות לצדם של שמות מפורסמים כאלישייה קיז, דר ג'ון, גואן אוסבורן ואחרים.

פאולה וההרכב, אוזןבר. צילום: יובל אראל
פאולה וההרכב, אוזןבר. צילום: יובל אראל

לאחר שנחלה הצלחה בארץ האפשריות הבלתי מוגבלות החליטה לחזור ארצה ולנסות את מזלה כאן, היא עובדת על סדרת שירי להיטים בסגנון דאנס פופ עם קורטוב אלקטרו בסיועו של בן זוגה רועי שנצור.

כאמור, אופנת קסטרו מינפה אותה באמצעות שיבוץ קטעים משיריה בפרסומות שלה, חשיפה מוצלחת שכזו הובילה את פאולה לקיים מופע לציון השקת השירים Play with Me ו- Two  Stars, הקהל שהגיע הלילה לאוזןבר מנה כמה עשרות של בני משפחה, חברים ואנשים שעבדו עימה בתחום המוסיקה וההפקה.

פאולה על הבמה מלווה בהרכב הכולל את אודי שמחון בגיטרה חשמלית, גיל זוהר בגיטרת בס וקרן טפרברג  על התופים הציגה ובצעה במופע קצר יחסית תריסר שירים, ביניהם שני השירים המוכרים ושיר אחד חדש בשפה העברית, כן ראוי לציין שהמוסיקה של פאולה פונה לעולם הרחב, גלובליזציה מוסיקלית, אנגלית.

אז מה יש לנו? יוצרת מבצעת המשחררת להיטי פופ מתקתקים, קצביים, מרקידים, היא לא לבד בתחום, הוא גדול ורחב, היא תצטרך הרבה חוצפה, יוזמה ומרפקים כדי להמשיך הלאה אחרי הרומן עם קסטרו, מאחל לה הצלחה.

לחצו לצפייה בגלריית תמונות מהמופע

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151536504879654.1073741864.721654653&type=1

וידיאו – שירים

וידיאו – קולבים

קרולינה למקה עם פאולה – Two Stars

קסטרו עם פאולה – Play with Me

קסטרו עם רוסו וויינברג – My Way

קסטרו עם רוסו וויינברג – You

קסטרו עם 1,2 Many – Probable Cause

הכי חדשים

שעות לפני מנורה: מי העלים את איתי לוי מהאינסטגרם?

יש ימים שבהם הכול אמור לעבוד כמו שעון. האורות מוכנים, הנגנים נערכים, אלפי כרטיסים כבר נמכרו והקהל...

מאיכילוב ועד הפרלמנט הגרמני: המוזיקה חוצה גבולות

יש מי שמגיע לאולם קונצרטים כדי לשמוע מוזיקה, ויש מי שהמוזיקה צריכה להגיע אליו. ילד המאושפז בבית...

פעם ספסרים, היום בוטים: מי גונב לנו את הכרטיסים?

יש דברים שהזמן משנה רק את הצורה שלהם, לא את המהות. פעם היו אלה ספסרים בשר ודם. לא...

כל העיר יודעת: איתי ומור כובשים את מנורה

יש משהו מרגש בלפגוש אמנים בתחילת הדרך, לעקוב אחר הצעדים הראשונים שלהם, ואז לראות אותם כובשים במות...

ללכת שבי אחריו: רובין וויליאמס מפנה את הבמה ליחזקאל לזרוב

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שמלווים אותנו שנים בזכות הרעיונות שהותירו אחריהם. "ללכת שבי...

מקיסריה לבית המדרש: בר צברי, בניה ברבי ועמיר בניון

רק לפני ימים ספורים עמד בר צברי על במת אמפי קיסריה וחגג את מופע הבכורה שלו במקום....

הערה 1

השאר תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

פעם ספסרים, היום בוטים: מי גונב לנו את הכרטיסים?

יש דברים שהזמן משנה רק את הצורה שלהם, לא את המהות. פעם היו אלה ספסרים בשר ודם. לא...

דוקאביב: הכבש, מריאן ואסתר נפגשים בגליל

יש סרטים שמספרים סיפור. אחרים מחזירים אותנו בזמן באמצעות שיר מוכר. פסטיבל דוקאביב גליל חוזר למעלות-תרשיחא בפעם...

רביד כחלני אוצר בענבל: ארבעה אמנים, ארבעה מופעי סולו

החזון של רביד כחלני ממשיך להתפתח בחודש אוגוסט האחרון דיווחתי כאן על המהלך החדש של רביד כחלני במרכז...

וולוו V-SOUNDS: תל אביב מתמלאת במוזיקה ביום שישי

תל אביב מתכוננת ליום שישי מוזיקלי במיוחד. אירוע VOLVO V-SOUNDS מבקש להפוך כמה ממוקדי הבילוי המוכרים בעיר...

בין הקלפי לרחבה: פסטיבל PACOFEST מציע בחירה אחרת

יש משהו מסקרן במפגש שבין גלריה לאמנות לבין רחבת ריקודים. מצד אחד, יצירות שמבקשות מהצופה להתבונן, לחשוב...

כשהקולנוע פוגש את הרוקנ'רול בנמל יפו

יש סרטים שאנחנו זוכרים בזכות העלילה, ויש כאלה שהמוזיקה שלהם ממשיכה להתנגן בראש שנים אחר כך. לפעמים...