שבת, אפריל 18, 2026

TRME בני שלוש ואתם חוגגים…

חגיגת יום הולדת שלוש ללהקת רומן אמפייר – The Raw Men Empire, אורחים, חברים, אלכוהול וחגיגה מוסיקלית של שישי אחר הצהריים באזור, 20.07.2012, 15:00 – 17:00, חם, לח וסבבה. היה, תיעד ומדווח – יובל אראל.

TRME יום הולדת שמח. צילום: יובל אראל
TRME יום הולדת שמח. צילום: יובל אראל

אז כן, חברי להקת רומן אמפייר The Raw Men Empire או בקיצור TRME אחד מהרכבי הפולק רוק עצמאי בתל אביב, ישראל ובכלל, חגגו היום אחר הצהריים מסיבת יומולדת לציון שלוש שנים לקיומה של הלהקה, הישג לא מבוטל בשלולית האינדי המקומית. במיוחד כאשר אתה זקוק ל"דיי ג'וב" שיחזיק אותך על מנת שתוכל לעסוק במוסיקה עצמה, החגיגה שמגיעה מיד אחרי השקת שני סינגלים חדשים היתה יותר מהצהרת כוונות שממשיכים בדרך!

Drunk Machine, האזור. צילום: יובל אראל
Drunk Machine, האזור. צילום: יובל אראל

חברי ה- TRME מספרים על עצמם – בשלוש השנים מאז שהוקמה TRME, הוציאה הלהקה שני אי.פי: "The Rise and the Fall" ו-"Elodie", עלתה על הבמה מעל ל-150 פעמים, ובכל פעם מחדש שבתה את הקהל הנאמן. כל הופעה של TRME מעניינת ומאתגרת, משלהבת שוב ושוב. בזמן הזה יצאו לשני סיבובי הופעות באירופה, התקבלו לפסטיבלים הנחשבים ביותר בארה"ב – CMJ ו-SXSW, חיממו את ג'פרי לואיס בהופעתו המדוברת בארץ והרקידו אלפי אנשים מעל במות האינדינגב ופסטיבל יערות מנשה.

טוב, אפשר לאמר שהם עמדו במבחן ההוכחה וההצלחה, היה זה אך ברור שחגיגת יומולדת של הרכב שכזה תהפוך למסיבה עולצת ומלאת מוסיקה. ראוי לציין שהרבה חברים טובים עמדו לסייע בהפקת האירוע שהיווה מעין מפגש להרבה אנשי הסצנה העצמאית בתל אביב, שילוב מבריק במארג האורחים שכיבדו את המסיבה בהופעות והם – קאמי מלץ, רותם בר אור עם להקתו TheAngelcy, חברי להקת Drunk Machine, נעם הלפר מההרכב הירושלמי המצליח Kitzu, אשר  פרגנו ל TRME בביצוע גרסאות שלהם לחלק משירי ההרכב.

TRME וחנן בן סימון, האזור. צילום: יובל אראל
TRME וחנן בן סימון, האזור. צילום: יובל אראל

בחלקה השני של המסיבה הופיעו חברי TRME בעצמם כאשר אליהם הצטרפו אורחים נוספים – איסר טננבאום (המתופף של רוקפור ורמלה), חנן בן סימון (The Voice), רועי ריק (מלהקת הקולקטיב על מפוחיתו), ואת אקורד הסיום של המופע\חגיגה הזו הובילו כל האורחים שהצטרפו לאנסמבל אחד אדיר בשיר Time to Love שהיווה מסר אמיתי לסיום אחר צהריים של שיכרון חושים, שבת שלום.

קהל, מחכים לשקיות יומולדת...צילום: יובל אראל
קהל, מחכים לשקיות יומולדת…צילום: יובל אראל

רשימת שירים:

shame shame, emmanuela, orange land, no one here, funeral at dawn, he's so heavy, smack, saw you before, israeli women, opne track mind, everybody turns, time to love.

לחצו לצפייה בגלריית תמונות מהמופע

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151029755699654.448001.721654653&type=1&l=94dc84b6a0

וידיאו

הכי חדשים

כשמיקי גבריאלוב מחזיר את הוויניל לחיים בלב תל אביב

בשבת בבוקר, כשהעיר עוד מתנהלת על הילוך נמוך, הסניף הראשי של האוזן השלישית כבר פועל בקצב אחר....

חוזרים לשגרה לכבוד יום העצמאות

כן, אני יודע שזה מתחיל להטריף ולשגע, השינויים כל כמה שעות אבל אלו העובדות - חוזרים לשגרה...

היום החדש של אבטה בריהון

יש אלבומים שנשמעים טוב ברקע. Addis Ken של אבטה בריהון לא עובד ככה. הוא דורש הקשבה. הוא...

כך ייראה חג העצמאות השנה

ערב יום הזיכרון וערב יום העצמאות של 2026 מסמנים נקודת שבר עבור קהילת האמנים ועובדי הבמה. מדובר...

האופרה הישראלית חוזרת עם סלומה

אחרי השבתה מאונס בעקבות המערכה הצבאית, האופרה הישראלית חוזרת לפעולה ומכריזה על חידוש העונה. היא עושה זאת...

דורית ראובני ודודו זכאי – האדמה שלי

יש משהו כמעט מתבקש, אפילו טבעי, בחזרה של דורית ראובני ודודו זכאי לאולפן. לא מתוך ניסיון להמציא...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

יום חנויות התקליטים 2026 יצויין בישראל

יום חנויות התקליטים 2026 - כשהוויניל חוזר לחיים גם בישראל בשבת הקרובה, 18 באפריל 2026, יצוין ברחבי העולם...

להקת טיפקס מחזירה את החיים לבארבי

אחרי ימים לא פשוטים, יש רגעים שבהם התרבות פשוט חוזרת לנשום. מחר בערב ייפתחו שוב דלתות מועדון...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

מצעד הלהקות הצבאיות יוצא לדרך

תחנת הרדיו כאן גימל פותחת את ההצבעה למצעד השנתי ליום העצמאות וממקדת השנה זרקור על אחד הפרקים...

התרבות שוב נעצרת

עולם המופעים בישראל שוב נעצר. אולמות נסגרים, הופעות מתבטלות, והבמה מחשיכה. זה לא מפתיע. זה דפוס שחוזר...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא