כן, היא כבשה לחלוטין, המלכה האמיתית של עולם המוזיקה והמופעים בישראל, ריטה יהאן פירוז, כבר לא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה, כבשה אמש את מועדון בארבי בנמל יפו, אחרי שלל הופעות בארנות ובהיכלים הכי גדולים בארץ הגיעה אמש ריטה למועדון הרוק המחוספס בנמל והופיעה מול קהל של אלף איש פלוס פלוס שעמד על רגליו במשך שעה וחצי (כי רוקנ'רול וככה זה..) לצלילי ומילות שלל שירים שהפכו כבר מזמן צרובים בארון הלהיטים הארצישראלי לדורותיו.


לא אורחים ולא שפנים מתוך הכובע, מופע רגיל בהחלט, עם הרכב הנגנים שכלל את איתמר מאירי בגיטרה חשמלית, יוסי מור בקלידים, אביתר לוי בכלי נשיפה, גליה חי עם הויולה, מיכאל פרוסט בגיטרת בס, זוהר ברזילי על התופים וליעד גרושקה בפסנתר החשמלי וריטה בעצמה העולה לבמה בפתיחת המופע כשהיא כבר עם המיקרופון האלחוטי שרה את הבית הראשון של השיר "עטוף ברחמים", זה היה אות הפתיחה לקהל שמילא את המועדון (אמרתי כבר) ובקושי השאיר פיסת רצפה פנויה לפסוע בה.
הם, המעריצים והמעריצות, צעירים.ות ומבוגרים.ות אפורי שיער שרו בגרון ניחר את מילות כל השירים במשך שעה וחצי.


ריטה לעומתם השתדלה שלא לפספס אף מבט ואף יד שנשלחה לעברה כשהיא גוחנת לא פעם לעבר הקהל ונוגעת לא נוגעת, קורצת ושרה, סופגת את האהבה מהקהל ומשחררת אותה בחזרה. אין זו הפעם הראשונה שהזמרת למודת ההיכלים, הארנות והתיאטראות הגדולים מגיעה למועדון בארבי, בפעם הקודמת שהיא הגישה מופע שלם במועדון זה היה לפני שנים עוד במשכנו הקודם בקיבוץ גלויות פינת הרצל בדרומה של תל אביב. אמש היא סימנה ביומנה וי על המשכן החדש.
סט ליסט המופע: עטוף ברחמים, מחול מטורף, עבד של הזמן, שרה ברחובות, עד שתעזוב, ימי התום, אהובת הספן, קחי לך, מה חשוב, מחכה, אגדת השמש, שביל הבריחה, שאנה, די לכאב, חיה לי, בגידה, בוא, רגע פרטי.
אנסה לאמל"ק את המופע בקצרה – ריטה עשתה בית ספר לכל כוכבי הבמות באשר הם.
ריטה תחזור למועדון בארבי למופע צהריי שישי בתאריך 20 בדצמבר, כרטיסים זמינים כאן.
לחצו לצפייה בגלריית התמונות מהמופע
קבלו כמה רגעים של שירים ואקסטזה

