שבת, אפריל 4, 2026

מוקי – חזק עם הלב וקרוב אל הגוף

חמש שנים מאז יצא לאור אלבומו "הולך על המים", משיק השבוע דני ניב "מוקי" אלבום חדש בטייטל – "חזק עם הלב וקרוב עם הגוף" כשם שיר הנושא אותו כתב יחד עם אבי אוחיון ובהלחנתו של מאור תיתון.

שיתופי פעולה

האלבום החדש כולל תריסר שירים שמוקי כתב יחד עם אחרים, ביניהם שני דואטים, הראשון – "מן עצבות שכזו" עם ברי סחרוף אשר לווה בקליפ והשני "תזכור הכל" עם עברי לידר, אף הוא לווה בקליפ. בנוסף לשני הדואטים אשר לוו בווידאו קליפים השיק מוקי גם את השיר "עניבות" אותו כתב והלחין יחד עם צליל קליפי בצירוף וידאו קליפ. דואט נוסף באלבום הוא החיבור של מוקי עם שקל – "יום חדש". בכלל מעבר לשיתופי הפעולה הווקליסטים, האלבום עשיר ביוצרים המשתפים פעולה עם מוקי ככותבים ומלחינים, נציין את ג'ימבו ג'יי, גיל ויין, יוסף בך, עדן חסון, איתי צוק, סתיו בגר ועוד.

הרוח המוזיקלית של מוקי

המלודיות באלבום החדש משמרות את הצבעים המוזיקליים המאפיינים את מוקי הן בבלדות כפי שנחשף מוקי בשיר והאלבום משנת 2014 " לב חופשי" עם הבלדה "ילד של אבא" והן בשירי ההיפ הופ שלו, רוח שנשמרת עדיין מהימים בהם שבק"ס הייתה להקה פעילה ביותר, אפשר לומר כי האלבום החדש הוא מעין חוליה נוספת בקו המוזיקלי היצירתי שלו.

כך מוקי על האלבום החדש עם צאתו הבוקר – "אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. זה מה שאני עושה כל חיי ובכל זאת מוצא את עצמי חסר מילים כשמגיע רגע כזה. אלבום חדש. החיים שלי בשירים. הנפש שלי מחולקת לטראקים. כל מה שאי פעם רציתי לעשות וכל מה שאני רוצה עדיין זה מוזיקה. לכתוב, לשיר, להופיע. עברו 5 שנים מאז שיצא האלבום האחרון שלי, 5 שנים שבהן החיים שלי ושל כולנו עברו כל כך הרבה שינויים וטלטלות ומהפכים ואת כל זה אני מוצא בתוך השירים שכתבתי. האלבום הזה הוא שלכם.ן עכשיו והוא הדבר הכי אמיתי וטוב ושלם שיכולתי לעשות ולהציע לעולם. תודה לכם.ן על התמיכה וההקשבה והאהבה שאתם.ן חולקים.ות איתי כל יום, כל הופעה, כל שיר, כל טקסט. אני כאן בזכותכם.ן ואוהב אתכם.ן לב גדול וחיבוק ענק ממני, מוק."

הכי חדשים

בין בחירה להחמצה

ישנם ימים שאני ממש מתלבט בין הופעות. לא אחת, לא שתיים, לפעמים אפילו יותר. הרגע הזה שבו צריך...

בין זיכרון לעיר – שני קולות בג’אז המקומי

ג’אז כרגע של נשימה ישנם רגעים שבהם מוזיקת ג’אז מצליחה לעצור את הזמן. לא במובן הדרמטי, אלא דווקא...

צרויה להב הלכה לעולמה

מי שכתבה את הפסקול של הרגש הישראלי ידעה תמיד להישאר מאחורי השירים צרויה להב, מהקולות הייחודיים והעמוקים בזמר...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

נדב אזולאי- דינוזאור צעצוע

נדב אזולאי לא מגיע לאלבום הזה כדי להכריז הכרזות. הוא גם לא מחפש רגע שיא שיגדיר אותו....

מועדון צוותא חוזר עם סדרת מופעים אינטימיים

אינטימי בצוותא - תרבות בימים של מציאות מתוחה אחרי תקופה ארוכה של דממה כפויה, תיאטרון צוותא חוזר לפעילות...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

מצעד הלהקות הצבאיות יוצא לדרך

תחנת הרדיו כאן גימל פותחת את ההצבעה למצעד השנתי ליום העצמאות וממקדת השנה זרקור על אחד הפרקים...

התרבות שוב נעצרת

עולם המופעים בישראל שוב נעצר. אולמות נסגרים, הופעות מתבטלות, והבמה מחשיכה. זה לא מפתיע. זה דפוס שחוזר...

עולם ההופעות שותק – ושאול מזרחי שובר את הדממה

כשהעיר התעוררה לאזעקה באותו בוקר שבת, הרגע שבו התברר שאנחנו נכנסים למערכה צבאית, בבארבי לא חיכו. שאול...

פסח בלי פסטיבלים – התרבות הישראלית נדחית לקיץ

חופשת חג הפסח בדרך כלל מביאה איתה פסטיבלים והופעות בכל הארץ. השנה התמונה אחרת לגמרי. אירועים שתוכננו...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא