ואלרי חמאתי בפסטיבל הפסנתר
ואלרי מגיעה לתיאטרון הקאמרי עם מופע אינטימי שהפך לחגיגה מוזיקלית סוחפת, היינו שם

את ואלרי חמאתי כולכם.ן לבטח מכירים בעקבות השתתפותה בתכנית הריאליטי המוזיקלית "הכוכב הבא" שם הגיעה לשלב הגמר לצידו של תמיר גרינברג ובעקבות כך השתתפה בשלל אירועים ומופעים הן ממלכתיים והן לצידם של שמות כאנריקו מסיאס ובועז שרעבי, וכמובן כמופע הפותח לנועה קירל בפני 30 אלף צופות וצופים בפארק הירקון
בתקופה הקצרה שעברה מאז התכנית הספיקה ואלרי להשיק מספר שירים שהפכו ללהיטים, האחרון שבהם – "עלא באלי" יצא לאור רק לפני ימים ספורים ולווה בוידאו קליפ שיצר הצלם והבמאי ואדים מכונה ובו מתועדת ואלרי על רקע נופי ילדותה החל מבית סבתה ועד מגרש תנועת הצופים החבוי מאחורי מתחם אנדרומדה ביפו.

בערב הפתיחה של פסטיבל הפסנתר הופיעה ואלרי במסגרתו באולם מס' 3 של תיאטרון הקאמרי במופע חשמלי בהפקתו המוזיקלית של אוריאל ויינברג כשהיא מלווה בהרכב נגנים שכלל את אמיר קובלסקי בקלידים ומחשב, נתיב טל בגיטרה, נתנאל סיטון בגיטרת בס, עידן אלמלם בעוד, גל דהן בכלי נשיפה ועומר פרנק על התופים.

תוך כדי המופע שהתקיים יום אחרי הבחירות לכנסת, עצרה ואלרי לרגע ופנתה לקהל – "ערב טוב פסטיבל הפסנתר, איזה כיף, אני ממש מתרגשת להיות עם המופע שלי עם המוזיקה שלי כחלק מהפסטיבל הזה ולהימנות בין אומנים גדולים שגדלתי עליהם ולהגיע אליכם עם הנגנים המדהימים שלי שבאמת מטיילים איתי בכל הארץ ואני רוצה בהזדמנות הזאת להגיד לכם דווקא בימים האלה תודה רבה שאתם פה ושאתם בוחרים במוזיקה, אתם יודעים זה לא סוד, אתמול היו הבחירות לכנסת, תמיד בימים האלה משהו קורה במדינה, אנשים לא מסכימים על כלום ודבר אחד מאוד ברור קורה פה, כולכם מסכימים על דבר אחד שזה המוזיקה, בסוף אני בוחרת במוזיקה, לתת אהבה ושהאמנות תדבר בשם עצמה, זהו"
במהלך המופע בצעה ואלרי את שיריה ביניהם השיר "בלדה לאישה" אותו היא מבצעת במחזה "עוד חוזר הניגון" בו היא משחקת את דמותה של תרצה אתר ביתו של נתן אלתרמן, לקראת סופו של המופע הגישה ואלרי גרסה משלה לשירה של ריהאנה – Don't Stop The Music שקיבל עיבוד מוזיקלי מצויין עם נגיעות אתניות.
לחצו לצפייה בגלריית התמונות המלאה מהמופע, צילום יובל אראל
לחצו לצפייה בגלריית תמונות מהמופע, צילום משה צ'יטיאת
הנה הביצוע החי מהמופע לשיר החדש עלא באלי