קליפים חדשים

קרן רם – Keep Walking

המוזיקאית קרן רם משיקה שיר חדש - Keep Walking, האזינו

הזמרת והיוצרת קרן רם משיקה את השיר Keep Walking אשר נכתב, הולחן ומבוצע על ידה בהפקתו המוזיקלית של מאיר עמר. מדובר בסנונית ראשונה מתוך אלבום העומד לצאת במהלך השנה. השיר עוסק במטרה להמשיך קדימה, להתגבר על מכשולים ולא להפסיק לחייך גם כשהדרך קשה.

קרן, בוגרת בית הספר רימון, כתבה, הלחינה שרה והופיעה עם המוזיקה המקורית שלה כבר בשנת 1995 ברחבי הארץ, בטלוויזיה ובחו"ל. אבל במקום להמשיך אל עבר ההצלחה הגדולה היא פנתה אל מאחורי הקלעים ועסקה במוזיקה של אחרים עבור אחרים, מהפקה מוזיקלית ועד הנגשת מוזיקה לבעלי צרכים מיוחדים במסגרת עמותת "Imagine – העצמה במוזיקה" שהוקמה בידי המוזיקאי והיזם רועי טל.

קרן מספרת כי המרחק מהיצירה הובילה ליצר הרס עצמי, עלייה דרמתית במשקל עד לנקודה בה היה צריך לבחור בין חיים למוות, ובעזרת המוזיקה שלה עצמה, היא בחרה בחיים והשילה ממשקלה כ 150 קילו. בעידוד בן זוגה דאז, היא החלה לכתוב את השיר  Keep Walking  ובמהלך הכתיבה בן הזוג שלה נפטר, הוא זכה לשמוע רק בית אחד ופזמון והשיר הפך משיר תמיכה והעצמה לשיר מסע והדרך של קרן להנציח את אהוב ליבה.

כך קרן על השיר – "אני מתרגשת להציג: "Keep Walking", הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש שלי שעתיד לצאת. עברו 20 שנה ארוכות מאז השחרור האחרון שלי לציבור, שבמהלכן קרו החיים: נישואים, גירושין, מציאת אהבה מחדש, מוות ואובדן אישי, חווית מוות כמעט, והלידה מחדש שלי. המוזיקה שלי היא שהחזירה אותי לחיים, ועכשיו אני גאה לחלוק אותה עם כולכם…"

יובל אראל

הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

לקריאה נוספת

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

Back to top button
%d בלוגרים אהבו את זה: