יום שישי, אפריל 10, 2026

חן אהרוני בחוץ וחשוף לגמרי

הזמר-יוצר חן אהרוני נמצא בסצינת המוזיקה לא מעט, למרות גילו הצעיר, ואמש חגג 15 שנות קריירה שהופיע במועדון הגריי, ת״א, את המופע החדש שלו – ״אני בחוץ״, כשם אלבומו החדש. את חן גילינו לראשונה ב״כוכב נולד 5״ בגיל 17 כשהגיע למקום הרביעי. חן התחיל לעבוד על אלבום ראשון אחרי שנתיים, שמתוכו יצאו לא מעט להיטים, סיפק מאז אלבום שני, התחרה בקדם אירוויזיון, ואף כיכב ב״כוכב הבא״ (שגם היה הכרטיס לאירוויזיון). מה שכן, תמיד היה חביב הקהל וכולנו היינו בעדו.

בחודש האחרון הוציא חן את אלבומו החדש, ״אני בחוץ״, והמופע חגג את השקתו. האלבום שונה לגמרי משני אלבומיו הקודמים של חן, שהיו פופ מיינסטרים טהור, וכעת, באלבום החדש, כל שיר מושפע מסגנון מוזיקלי אחר עם נגיעות פופ ואר׳אנ׳בי, שיושב על חן בדיוק במקום.

חן אהרוני במועדון גריי תל אביב. צילום חן לוי
חן אהרוני במועדון גריי תל אביב. צילום חן לוי

המופע התחיל ב״טראח״, תרתי משמע, אחד השירים הבולטים באלבום החדש, והרצועה הכי אהובה על מעריציו של חן. המשיך בסינגל הראשון אי-פעם שהוציא – ״ברחוב״, מ-2009, שהזכיר לנו נשכחות מהזמן שהיה ילד. לאחר מכן ביצע שיר נוסף מהאלבום החדש – ״מי אתה״, והתוודה שזהו שיר על תהליך היציאה שלו מהארון, ושיתף את הקהל שהיה בזוגיות מוסתרת עם גבר במשך 10 שנים, ושבמשך הרבה זמן היה שר שירים לבנות, שזה הוביל אותו לשיר את הסינגל ״אהבה בלב״ שהוציא ב-2017, ואת השיר שלא יצא מעולם כסינגל (מהאלבום הראשון) אבל חן אוהב אותו במיוחד (וגם אנחנו) – ״תפור עליה״.

חן אהרוני ועדי אולמנסקי במועדון גריי תל אביב. צילום חן לוי
חן אהרוני ועדי אולמנסקי במועדון גריי תל אביב. צילום חן לוי

אורחת מיוחדת שעלתה לבמה באמצע ההופעה ושרה עם חן את הסינגל שלהם, ״בא לי בגלים״ שכלול באלבומו החדש, היא עדי אולמנסקי המוכשרת והמדהימה. הקולות שלהם השתלבו יחד מעולה, והם הופיעו גם את הלהיט של עדי – ״פרח במדבר״ ועוד רצועה מהאלבום החדש של חן – ״לא פה״. השניים הכירו בתחילת הקריירה שלהם שהשתתפו יחד ב״כוכב נולד״, ומאז הם חברים.

חן אהרוני במועדון גריי תל אביב. צילום חן לוי
חן אהרוני במועדון גריי תל אביב. צילום חן לוי

עדי ירדה מהבמה וחן ביצע את הלהיט האחרון שלו במצעדים – ״אני בחוץ״. הסינגל הצליח מאוד, כי לא רק שיש בו קצב מדבק שגורם לנו לזוז במקום מצד לצד, אלא יש בו גם אמירה לא מתאמצת על כך שחן מחליט להוציא את האמת שלו החוצה ולצאת מהארון. מה שחושף אותו יותר ומעודד את היצירה שלו להגיע למקומות הרבה יותר עמוקים וטובים, ואנחנו מריעים לו על כך. חן ביצע גם את הלהיט האלמותי שלו מהאלבום הראשון (שהקליט עם אסתי גינזבורג), ״נשימה״, שיש רפרנס שלו ב״אני בחוץ״, וצחק כשאמר שאסתי לא יכלה להגיע להופעה כי היא בחו״ל ולא הצליחה להגיע לארץ.

בשנה האחרונה חן עשה מופע מצליח של שירים בספרדית מטלנובלות שאהב, כמו ״המורדים״, ועוד שירים  של נטליה אוריירו, לדוגמא. הוא עשה לנו חלק קטן ממה שעשה במופע ההוא, וביצע 3 שירים אהובים עליו שהרימו את הקהל, שחלק את אותה האהבה לשירים הללו.

להדרן, ביצע שתי בלדות, למרבה ההפתעה, וגם חן אמר שהוא לא נוהג לעשות את זה, ומעדיף לרוב פאתוס של שירים מקפיצים ופורצים, אבל החליט שזה מתיישב לו טוב עם המופע להיכנס יותר לרגש. אהרוני ביצע את אחד השירים החדשים שלו – ״ים כחול עמוק״ בגירסה אקוסטית על פסנתר, ואת השיר שהתחיל הכל ואיתו הוא חוגג 15 שנה כזמר מוכשר – ״מגדלור״, קאבר לשיר של מיקה קרני, שאותו הוא ביצע ב״כוכב נולד״.

יצאנו מהמופע נרגשים ועם חיוך שלא יורד מהפנים, וזה כי חן אהרוני הצליח לגעת לנו בכל חלק בלב ולרגש אותנו. הדבר היחיד שאולי היה חסר לנו, זה השיר ״משהו חסר״, למרבה האירוניה… זהו השיר הכי אהוב עלינו בכל הקריירה של חן (למרות שהשירים החדשים לגמרי נותנים פייט בתור שירים אהובים), והוא נכלל באלבום השני של חן, ״נוסע רחוק״. אבל אולי עוד נשמע אותו מבצע את זה בהופעות הבאות… יש למה לצפות!

כך זה נראה ונשמע במופע

 

הכי חדשים

פסטיבל גיטרה בים האדום יוצא לדרך

בשורה שמגיעה בדיוק בזמן, ואפילו מרגישה כמו נשימה עמוקה אחרי תקופה לא פשוטה: פסטיבל גיטרה בים האדום...

חזרה לשגרה בתיאטרון גשר

לרגל יום הולדתו ה-35, תיאטרון גשר מקבל את המתנה הכי טובה שאפשר לבקש, חזרה לבמה. עם התחדשות...

חוזרים לשגרה – הבימה מתניעה מחדש את הבמות בירושלים ובתל אביב

עם החזרה ההדרגתית לשגרה והקלות בהנחיות, התיאטרון הלאומי הבימה מודיע על חידוש פעילותו - תחילה מחוץ לתל...

חוזרים לבמה – עולם התרבות מתעורר

עם החזרה לשגרה זמנית ורגיעה בשטח, גם מוסדות וגופי תרבות נוספים מתעוררים במרץ. שורת אירועים, הצגות ומופעים...

יוצאים מהמקלט – מסיבת פופ-אפ ענקית בהאנגר 11

אחרי תקופה ארוכה שבה המציאות כפתה על כולנו לרדת למקלטים, קבוצת toMix מחליטה להרים את הראש, ואת...

נטע ברזילי – לבד לבד לבד

נטע ברזילי ממשיכה לבסס את הקו האישי והחשוף שלה עם שיר חדש - "לבד לבד לבד", מתוך...

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

חן לוי
חן לויhttp://www.matoky.co.il
חן לוי, מעצב גרפי ביום יום, מנהל את האתר ״מתוקי״, שהוא מגזין פופ-קיטש, חובב פופ-טראש מושבע, וצרכן הופעות בכל הזדמנות אפשרית!

מבזקים

להקת טיפקס מחזירה את החיים לבארבי

אחרי ימים לא פשוטים, יש רגעים שבהם התרבות פשוט חוזרת לנשום. מחר בערב ייפתחו שוב דלתות מועדון...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

מצעד הלהקות הצבאיות יוצא לדרך

תחנת הרדיו כאן גימל פותחת את ההצבעה למצעד השנתי ליום העצמאות וממקדת השנה זרקור על אחד הפרקים...

התרבות שוב נעצרת

עולם המופעים בישראל שוב נעצר. אולמות נסגרים, הופעות מתבטלות, והבמה מחשיכה. זה לא מפתיע. זה דפוס שחוזר...

עולם ההופעות שותק – ושאול מזרחי שובר את הדממה

כשהעיר התעוררה לאזעקה באותו בוקר שבת, הרגע שבו התברר שאנחנו נכנסים למערכה צבאית, בבארבי לא חיכו. שאול...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא