רביב כנר במועדון בארבי
הזמר רביב כנר הופיע אמש במועדון בארבי בתל אביב ואירח את אבי אבורומי וסינרגיה, היינו שם.

אחרי שהשיק את אלבום הבכורה שלו "רסיסים" לפני שלושה שבועות במסיבה מול חוף ימה של תל אביב, ואחרי שיצא עם מופע הבכורה שלו שהוכרז כסולד אאוט במיני ישראל, נחת אמש הזמר רביב כנר במועדון בארבי, מקדש הרוק של תל אביב.


חשמל באוויר
רביב, המלווה בהרכב נגנים שכלל את אבנר טואג וגל שניידרמן בגיטרות, אורי פלומן בגיטרת בס, יובל אייזנברג בקלידים ומחשב, אדיר כוכבי ומורן בר און בכלי נשיפה, נדב מלמן על התופים, סימן אמש V גדול ביומן ההישגים שלו כאשר במשך שעה וחצי העמיד את המועדון על הרגליים עם מופע מחושמל ומלא באנרגיות, תוך שהוא מארח בהפתעה על הבמה את הזמר והיוצר אבי אבורומי לצמד שירים בביצוע משותף ואת חברי להקת סינרגיה, גם כן בצמד שירים שסחפו את הקהל שמילא את המועדון.


מחווה ללוחם
רביב, האמור בהמשך השבוע להופיע בטקס החותם את יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופותח את אירועי יום העצמאות בהר הרצל בירושלים, הקדיש את השיר "נשרף העולם" אותו ביצע בהדרן, לזכרו של הלוחם גל בסון הי"ד אשר נהרג בתאריך 25.7.2014 לאחר שעל הצוות של גל הוטלה משימה לפתוח ציר באזור בית חנון, גל התנדב לצאת למשימה עם עוד שני חיילים. שניות אחדות מהרגע שהם התמקמו, נורה לעברם טיל נ"ט שפגע בהם. גל נפל בקרב. רגע מרגש זה הבליט את דמותו הייחודית של רביב כמוזיקאי שלא שוכח את חינוכו כלוחם, אח ורע לחבריו.
את המופע חתם רביב עם להיט הענק שלו – רסיסים.
רביב כנר ממשיך את סבב ההופעות בעקבות אלבום הבכורה – 26/5/22 בזאפה אמפי שוני, 2/6/22 מצודה עכו, 11/8/22 גני יהושוע ת״א.
לחצו לצפייה בגלריית התמונות המלאה מהמופע
רגעים מתוך המופע