יום חמישי, אפריל 30, 2026

מופע משותף לגידי גוב ותזמורת המהפכה

עם ותק של ארבע שנות פעילות בבית האופרה הישראלית, עם שורה של שיתופי פעולה ופרויקטים חוצי עולמות תוכן ותרבות, אותם הקפדנו לסקר בקפידה. מכריזה תזמורת המהפכה בניצוחו של רועי אופנהיים, יחד עם המלחינים והמעבדים המוזיקליים אמיר לקנר וזהר שרון, על פרויקט משותף חדש – המופע של התזמורת עם הזמר והשחקן גידי גוב.

במופע המתוכנן יבצע גידי גוב מבחר מהשירים האהובים שלו מקריירת הסולו ארוכת השנים, ביניהם – "אין עוד יום", "שלל שרב", "נאחז באוויר", "נערה במשקפיים", "ככה היא באמצע", "פרימה", "מי תרצי", "בואי נישאר", "כמעט סתיו", "שטח ההפקר" ואחרים – בעיבודים חדשים ומקוריים שנכתבו במיוחד למופע הזה.

לאורך הקריירה המרשימה של גידי גוב הוא בחר תמיד לעבוד עם טובי הפזמונאים והמשוררים הישראלים, ביניהם – עלי מוהר, מאיר אריאל, חנה גולדברג, יונתן גפן, צרויה להב, אלון אולארצ'יק, דורי מנור, יעקב גלעד, ולצידם גם בכירי המלחינים והמוסיקאים הישראלים – יוני רכטר, יהודה פוליקר, צוף פילוסוף, דני סנדרסון, אלון אולארצ'יק, יצחק קלפטר ועוד. החיבור בין גוב לבין היוצרים  הללו לאורך הקריירה המשובחת שלו יהפוך את המופע עם תזמורת המהפכה לאתגר אמיתי בו אמורים השירים לקבל שדרוג מוזיקלי איכותי ומיוחד.

הפתעות ייחודיות

ומה עוד צפוי במפגש המוזיקלי החד פעמים הזה (מי יודע, אולי יהיה המשך ואולי לא…) הפקת המופע מבטיחה כי גם הפעם ישולבו במופע הקרנות וידאו עם נגינה תזמורתית חיה. ובכך תאיר התזמורת, בדרכה הייחודית, צדדים אחרים בקריירה הרב-גונית של גוב, במיוחד את עשייתו הטלוויזיונית כשחקן קומי בתכניות "זהו-זה" ופרטנר אולטימטיבי בתוכנית "המסע המופלא של אהרוני וגידי". במסגרת זאת יבוצעו במופע מספר יצירות חדשות –  "זהו גידי" – יצירה מקורית לתזמורת ווידאו של המלחין אבנר קלמר המבוססת על שלל הדמויות שגידי גילם לאורך השנים מתוך תוכניות "זהו זה"; "תנו לגדול בשקט" ("אפונה וגזר") – עיבוד לשיר האהוב המשלב בתוכו יצירה מקורית של המלחין אמיר לקנר המבוססת על קטעי וידאו מתוך סדרת הטלוויזיה "המסע המופלא של אהרוני וגידי"; "עדיין מחכה לך" + "זמר לספינה" – עיבוד של המלחין זהר שרון המשלב בין שני שירים שאת מילותיהם כתב המשורר והפזמונאי חיים חפר שאותם ביצע גידי גוב בתקופות שונות בחייו. על הבמה גוב ישיר בליווי התזמורת את השיר "עדיין מחכה לך" (מתוך האלבום "אין עוד יום") כשעל המסך ברקע ישולב השיר "זמר לספינה" אשר ביצע גוב בטלוויזיה הישראלית בשנת 1976 (ואשר הופיע באלבום הסולו הראשון שלו).

אז מתי כל הטוב הזה יקרה?

יום ה' 13.1.22 בשעה 21:00 בבית האופרה ע"ש שלמה להט (צ'יץ') שד' שאול המלך 19, תל-אביב

מחירי כרטיסים:_160-220 ש"ח | כרטיסים באתר האופרה https://www.israel-opera.co.il/ או בקופת האופרה הישראלית 03-6927777

 

 

 

הכי חדשים

ארבע תערוכות חדשות במשכן האמנויות בעין חרוד

בפתח חודש מאי, המשכן לאמנות עין חרוד פותח שער לארבע תערוכות חדשות. כל אחת מהן נוגעת בשאלה...

אבטה בריהון פותח דלת ליום חדש על הבמה באזור

הערב ב־מועדון האזור התחיל בשקט מתוח והקהל כבר ידע שהוא עומד מול רגע חד פעמי, כזה שלא...

אביב גפן: נשף רוק ה- 14 בתאריך 18 ביוני

הבוקר זה הגיע בלי יותר מדי הקדמות. סטורי אחד של אביב גפן, והגל כבר התחיל להתפשט. נשף...

תרועת פתיחה – מחווה ללואי ארמסטרונג מגיעה לתל אביב

פסטיבל ניו אורלינס הבינלאומי בתל אביב חוזר לתל אביב ויפתח בערב שמחזיר את הג׳אז אל המקור שלו,...

סלון לילה חוזר – נווה שאנן הופך לבמה פתוחה

יש רגעים שבהם העיר כאילו עוצרת לרגע את המרוץ שלה ומאפשרת למשהו אחר להתרחש. לא מתוכנן עד...

פרידה – ילדה מבורכת

הזמרת פרידה משיקה את השיר "ילדה מבורכת" וממשיכה להעמיק את הנוכחות שלה. היא לא מחפשת קיצורי דרך....

מרגישים צורך לומר משהו בעקבות הקריאה? השאירו תגובה

יובל אראל
יובל אראלhttp://yuvalerel.wordpress.com
הייתי שם – כשכיכר מסריק הייתה מרכז חנויות התקליטים בתל אביב, אז כשנדלק הניצוץ שהפעיל את פורטיס לראשונה, שנות השבעים, מועדון הרוק הישראלי בבית לסין והשאר היסטוריה, הייתי שם – כשלהקות האריות, העכבישים ושאר פליטי שנות השישים הרקידו את בני הנוער במרכז ביכורי העתים, אז קראו לזה לתקלט, היום קוראים לזה די ג'י… הייתי שם -כשז'אן ז'אק גולדברג המנוח פקח עיניים לרווחה במופע ההשקה של הקליק בתיאטרון המדרגות ברחוב דיזנגוף בשנות השמונים, הייתי שם – בכל מופעי רוק האצטדיונים שגדשו את פארק הירקון.

מבזקים

דוקאביב 2026 חוזר לתל אביב עם מבט חד על המציאות

פסטיבל דוקאביב חוזר לעיר עם נוכחות שמסרבת להתעלם מהמציאות. זו השנה ה-28 שבה הקולנוע התיעודי מתכנס למפגש...

ברי סחרוף מוביל את “מִדְבָּרִי” – לילה אלקטרוני תחת שמי המדבר

מִדְבָּרִי - כשהמדבר פוגש את הצליל יש לילות שמתחילים במוזיקה ונגמרים בחוויה. מִדְבָּרִי מכוון בדיוק לשם. ביום חמישי...

יום חנויות התקליטים 2026 יצויין בישראל

יום חנויות התקליטים 2026 - כשהוויניל חוזר לחיים גם בישראל בשבת הקרובה, 18 באפריל 2026, יצוין ברחבי העולם...

להקת טיפקס מחזירה את החיים לבארבי

אחרי ימים לא פשוטים, יש רגעים שבהם התרבות פשוט חוזרת לנשום. מחר בערב ייפתחו שוב דלתות מועדון...

האמרגן אשר ראובני הלך לעולמו

האמרגן ואיש המוזיקה אשר ראובני הלך לעולמו לאחר תקופה של אשפוז, בעקבות זיהום חיידקי בדרכי הנשימה. בן...

קולנוע במקום

רשת מועדוני התרבות FRIENDS מבית ההסתדרות משיקה יוזמה חדשה שמדברת בדיוק אל הרגע הנוכחי. כשאולמות התרבות מתמודדים...

לגלות עוד מהאתר הבלוג של יובל אראל

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא